fbpx

, Παρασκευή
26 Ιουλίου 2024

search icon search icon

Έβρος: Σήμερα η κηδεία της 28χρονης – Συνεχίζεται η έρευνα της ΕΛΑΣ

Σήμερα θα γίνει η κηδεία της 28χρονης που εντοπίστηκε το πρωί της Δευτέρας νεκρή σε χαράδρα, δίπλα από τη μοτοσυκλέτα της και με ένα μαχαίρι καρφωμένο στο στήθος της, θα πουν σήμερα το μεσημέρι συγγενείς και φίλοι στο Τυχερό Έβρου.

Η σορός της γυναίκας, θα μεταφερθεί στις 14:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τυχερού και μία ώρα αργότερα θα πραγματοποιηθεί η Εξόδιος Ακολουθία.

Οι κάτοικοι του χωριού και όσοι γνώριζαν την νεαρή αγρότισσα και επικεφαλής του καρναβαλιού και των αποκριάτικων εκδηλώσεων, αδυνατούν να πιστέψουν το ενδεχόμενο που εξετάζεται πιο σοβαρά από τις Αρχές, αυτό της αυτοχειρίας και ζητούν από την αστυνομία να συνεχιστούν οι έρευνες ούτως ώστε να πέσει άπλετο “φως” στο στις συνθήκες που οδήγησαν το θάνατό της.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει να λύσουν το μυστήριο στη συγκεκριμένη υπόθεση θανάτου, εξακολουθούν να συλλέγουν καταθέσεις από μέλη της οικογένειας της 28χρονης, φίλους και συγγενείς, παρά το γεγονός ότι η πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή που διενήργησε τη νεκροψία – νεκροτομή, “δείχνει” ότι η γυναίκα έδωσε τέλος στη ζωή της.

Πηγή protothema.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.