, Τετάρτη
19 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Γιάννης Ζουγανέλης: Ο μόνος εξουσιαστής που δέχομαι στη ζωή μου είναι ο γιατρός (Video)

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» και αναφέρθηκε στους καρκινοπαθείς, αλλά και τον Νίκο Ξυλούρη, που έφυγε από τη ζωή, «χτυπημένος» από την αρρώστια. 

«Πλέον, οι περισσότεροι καρκινοπαθείς επιβιώνουν, με αποτέλεσμα ακόμα και αυτοί που θα νοσήσουν να έχουν αυτή την αισιοδοξία και να μπορούν να ισορροπήσουν καλύτερα με τη νόσο τους», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον θάνατο, λέγοντας: «Εμένα δεν με ενδιαφέρει αν χάνουν οι άνθρωποι τους ανθρώπους τους, αλλά με νοιάζει αν θα χάσει ο άνθρωπος τη ζωή του. Όταν “φεύγουν” κάποιοι, δεν κλαίμε για αυτούς που “φύγανε”, κλαίμε για αυτόν που χάνουμε. Και είναι πολύ εγωιστικό αυτό».

Όσο για τον Νίκο Ξυλούρη, ο Γιάννης Ζουγανέλης είπε: «Όταν συνεργαζόμουν μαζί του, έπαθα σοκ, που έφυγε από τον καρκίνο. Ένας γιατρός μου είχε πει τότε πως αν νοσούσε δέκα χρόνια μετά, δεν θα πέθαινε. Έπαθα πλάκα».

Κλείσιμο

Κλείνοντας, πρόσθεσε: «Είμαι οπαδός της ειμαρμένης, με τη στάση μας προδιαγράφουμε τη ζωή μας. Ο μόνος εξουσιαστής που δέχομαι στη ζωή μου είναι ο γιατρός. Εγώ τον εμπιστεύομαι απόλυτα, διότι δεν έχω την επιστημονικότητα για να αντιμετωπίσω αυτά τα πράγματα. Ευτυχώς, οι επιστήμες εξελίσσονται από τη φύση τους».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.