, Τρίτη
25 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Γιώργος Λαμπάτος: Ανέβασε στο Facebook το «Πρώτη φορά συγγνώμη» μετά τη βοήθεια του Μάρκου Σεφερλή

Ο Γιώργος Λαμπάτος έκανε μια νέα δημοσίευση στο Facebook, έπειτα από τις θετικές εξελίξεις στην ζωή του.

Μετά τη λύση του οικονομικού προβλήματος και την προσφορά που δέχτηκε από την οικογένεια του Γιώργου Βασιλείου να έχει νέο σπίτι σε καλύτερες συνθήκες, ο ηθοποιός έλυσε και την παρεςξήγηση με τον Μάρκο Σεφερλή.

Οι δυο τους είχαν πάει δικαστικώς να λύσουν τις διαφορές τους με τον Μάρκο Σεφερλή να έχει κερδίσει και να κατάσχεται ποσό από τον Γιώργο Λαμπάτο. Ο δεύτερος, ωστόσο, μέσω τηλεοπτικών συνεντεύξεων ζητούσε συγγνώμη από τον άλλοτε συνεργάτη του και του ζητούσε να προχωρήσει σε ανάκληση της δικαστικής απόφασης, κάτι που ο Μάρκος Σεφερλής και έκανε.

Στην πρώτη του ανάρτηση στα social media μετά και από αυτή τη θετική εξέλιξη, ο Γιώργος Λαμπάτος ανέβασε το τραγούδι της Χαρούλας Αλεξίου «Πρώτη φορά συγγνώμη», χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίζει αν πρόκειται για κάποιο έμμεσο «συγγνώμη» σε κάποιον συγκεκριμένο.

Ο ηθοποιός που μέχρι πρόσφατα ζούσε στην ανέχεια, ζητούσε δημόσια από τον Μάρκο Σεφερλή να αποσυρθεί από τη δικαστική απόφαση να κατάσχονται υπέρ του ονόματός του, χρηματικά ποσά από τον Γιώργο Λαμπάτο. Ο Μάρκος Σεφερλής είχε κερδίσει τη δίκη με αποτέλεσμα να κατάσχονται χρήματα που ανήκαν στον ηθοποιό, ο οποίος όμως ζει κάτω από δύσκολες οικονομικά συνθήκες.

Το πρωί της Παρασκευής 9ης Φεβρουαρίου, ο Γιώργος Λαμπάτος αποκάλυψε στο «Super Κατερίνα» πως ο Μάρκος Σεφερλής έκανε ανάκληση της δικαστικής απόφασης, όπως επανειλημμένα του είχε ζητήσει. Εκτός από αυτό, του πρότεινε να συμμετέχει και στην νέα παράσταση που ετοιμάζει.

Όπως είπε ο Γιώργος Λαμπάτος, μεταξύ άλλων: «Με πήρε τηλέφωνο Μάρκος, του είπα “συγγνώμη” και μου είπε “δεν χρειάζεται να μου πεις αυτό το πράγμα. Ήθελα να σου πω να πάρει τηλέφωνο ο δικηγόρος σου γιατί θα κάνω την ανάκληση για σένα” και αυτό μου έδωσε χαρά γιατί ο Μάρκος όχι απλά με βοηθάει, αλλά δίνει ένα χέρι να με κρατήσει στη ζωή και τα όνειρά μου να ξεκινήσουν πάλι από την αρχή. Τον ευχαρίστησα και μου λέει “μισό λεπτό έχω να σου προτείνω κάτι”. Εκεί τα έχασα τελείως και μου πρότεινε να είμαι στο έργο που θα ανεβάσει, να με πάρει στο θίασο και άρχισα να πετάω στον ουρανό. Δεν το περίμενα πραγματικά».

Λίγο πριν ο Μάρκος Σεφερλής επικοινωνήσει μαζί του, ο Γιώργος Λαμπάτος είχε πει στην ίδια εκπομπή: «Ήθελα να τον παρακαλέσω να κάνει μια ανάκληση αυτού του θέματος, γιατί δεν παίρνει αλλά τα λεφτά τα αφήνει εκεί πέρα, απλά να τα παίρνω και εγώ γιατί για εκείνον δεν είναι τίποτα τα τρία κατοστάρικα, για μένα όμως είναι. Ήταν μισός χρόνος ενοίκια. Έχω κάνει λάθη στη ζωή μου γι’ αυτό ζητώ συγνώμη για την παραδέχομαι κάποια λάθη που έκανα ίσως θα πρεπε να βρω ένα άλλο τρόπο να τονίσω την ύπαρξη μου ας πο

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.