, Κυριακή
19 Μαΐου 2024

search icon search icon

Γρηγόρης Λέων για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι: «Τελικά από κεταμίνη πεθαίνεις»

Μία ανάρτηση με νόημα έκανε ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων με αφορμή την ανακοίνωση της ιατροδικαστικής υπηρεσίας του Λος Άντζελες, για τα αίτια θανάτου του ηθοποιού, Matthew Perry.

«Τελικά η κεταμίνη σκοτώνει» ήταν το δηκτικό σχόλιο του ιατροδικαστή.

Η επισήμανση του κ. Λέων ουσιαστικά «απευθύνεται» στον δικηγόρο Αλέξη Κούγια ο οποίος στο πλαίσιο της υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου είχε αμφισβητήσει την έκθεσή του για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, η οποία απέδιδε τον θάνατό της στην κεταμίνη.

Τότε ο κ. Κούγιας είχε μιλήσει μεταξύ άλλων λόγο και για «εκτιμήσεις κλόουν», με τον ιατροδικαστή να επανέρχεται σήμερα στο θέμα, μετά τις ανακοινώσεις για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι.

Η χορήγηση της κεταμίνης στην Τζωρτζίνα είχε προκαλέσει την έντονη αντιπαράθεση του κ. Λέων με τον Αλέξη Κούγια. Ο Ιατροδικαστής είχε επισημάνει μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του ότι «δεν υπάρχει καμία διαφορά μεταξύ φαρμακευτικής κεταμίνης και της ουσίας που πωλείται στην μαύρη αγορά».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.