, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: “Πώς είσαι μωρό μου;” – Το τελευταίο μήνυμα του συζυγοκτόνου στην Άιντα

Η Άιντα ήταν ανυποψίαστη. Δυο μέρες πριν τη γυναικοκτονία που συντάραξε την Καβάλα και ολόκληρη τη χώρα, ο άντρας της, της έστελνε μηνύματα που δεν μαρτυρούσαν αυτά που είχε στο μυαλό του. Της ζητούσε να κάνουν μια προσπάθεια να φτιάξουν και πάλι τη σχέση τους, με την ίδια να του ζητάει να προχωρήσει τις διαδικασίες για το διαζύγιο. Από εκείνα τα μηνύματα πέρασαν δύο 24ωρα, μέχρι να σημειωθεί το έγκλημα, με θύμα την άτυχη φαρμακοποιό.

Ο συζυγοκτός της γράφει: «Πώς είσαι σήμερα μωρό μου; Μήπως το ξανασκέφτηκες για το διαζύγιο; Θέλω να πιστεύω ότι μετάνιωσες, ότι άλλαξες γνώμη και πως δεν θες να χωρίσουμε.» Η Άιντα του απαντάει: «Σε παρακαλώ μην μου στέλνεις τέτοια μηνύματα. Την απόφασή μου την έχω πάρει και δεν αλλάζει. Σε παρακαλώ πήγαινε στον δικηγόρο σου και προχώρησε τη διαδικασία», αναφέρει ρεπορτάζ του ΑΝΤ1.

Για την κακοποίηση των πρώην συντρόφων του η δικηγόρος του καθ’ ομολογίαν δράστη, ανέφερε πως στα 14 χρόνια έγγαμου βίου με την φαρμακοποιό, δεν υπήρξε κάποιο περιστατικό κακοποίησης. Για το κίνητρο για την πράξη του είπε πως «έγινε πάνω στον θυμό του, θόλωσε όταν του είπε να χωρίσουν και δεν θα ξαναέβλεπε τα παιδιά».

#Tags: Καβάλα

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.