12:57, Δευτέρα
26 Σεπτεμβρίου 2022

H μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη για την τέταρτη διακοπή της δίκης: “Δεν αντέχεται όλο αυτό που περνάμε”

Ήθελε να έχει το παιδί της κοντά της και να πραγματοποιούσε όλα εκείνα τα μεγάλα όνειρα που είχε. Όχι να γίνει σύμβολο κατά της έμφυλης βίας. Αυτό τονίζει κάθε φορά που μιλάμε. Η ψυχή της εξακολουθεί να βασανίζεται κάθε φορά που αντικρύζει τους δολοφόνους της κόρης της. Εκείνων που χτύπησαν, βίασαν και βασάνισαν την Ελένη, πετώντας την δίχως ίχνος ντροπής και δεύτερης σκέψης, ζωντανή στα παγωμένα νερά της Ρόδου.

«Δηλαδή θα κάνουμε πάλι το ταξιδάκι Διδυμότειχο και πίσω; Κανείς δεν νοιάζεται για μας. Τι να πω;». Ήταν τα λόγια της Κούλας Αρμουτίδου, όταν άκουσε  χθες ότι η δίκη για τη δολοφονία και τον βιασμό του παιδιού της, τον Νοέμβριο του 2018 στη Ρόδο, διακόπτεται ξανά για τέταρτη φορα καθώς ένα μέλος της σύνθεσης του δικαστηρίου νοσούσε με κορονοϊό, όπως αναφέρει το marieclaire.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 6 Απριλίου 2022. Οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη οι οποίοι χθες ήταν προγραμματισμένο να καταθέσουν στο δικαστήριο, αντέδρασαν μπροστά σε αυτή τη νέα διακοπή. «Να οριστούν συνεχόμενοι δικάσιμοι μετά τις 6 Απριλίου», ζήτησε ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη από την έδρα με την Πρόεδρο ν’ απαντά πως έχει εξεταστεί αυτο το ενεδεχόμενο.

Σήμερα η μητέρα της Ελένης, δείχνει την αγανάκτησή της με μια λιτή ανάρτηση στο facebook. «Κρίμα και άδικο πολύ να ταλαιπωρούμαστε για τέταρτη φορά. Δεν αντέχεται όλο αυτό που περνάμε. ΕΛΕΟΣ».

Δείτε την εδώ:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3227129814182386&set=a.1718687685026614&type=3

Ο πατέρας της Ελένης ανέφερε επίσης προς την πρόεδρο της έδρας ότι «γονέας του ενός κατηγορούμενου απειλούσε τους μάρτυρες. Παρακαλώ να έχουμε το δέοντα σεβασμό». Να σημειωθεί ότι το παρών σήμερα στη δίκη έδωσαν και οι δύο κατηγορούμενοι για την υπόθεση οι οποίοι σε πρώτο βαθμό έχουν καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη και 15 χρόνια ο καθένας.

Πριν από τη διακοπή της δίκης η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη και οι μητέρες της Ερατούς και της Γαρυφαλλιάς, θύματα επίσης στυγερών εγκλημάτων που βρίσκονταν στο δικαστήριο για να συμπαρασταθούν στους γονεις της 21χρονης φοιτήτριας που δολοφονήθηκε άγρια το 2018, αντέδρασαν στη θέα των κατηγορουμένων.

topaloydi__3_