Μια νέα σημαντική πρωτοβουλία εταιρικής ευθύνης, με σκοπό να έχουμε όλοι ένα ζεστό σπίτι τις φετινές γιορτές, ανακοίνωσε η Helleniq Energy σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, παρουσία του υπουργού Κωστή Χατζηδάκη και της υφυπουργού Μαρίας Συρεγγέλα.
Ειδικότερα, μέσω του προγράμματος «Κύμα Ζεστασιάς», η Helleniq Energy αναλαμβάνει να προσφέρει έως 500 λίτρα πετρελαίου θέρμανσης ΕΚΟ σε οικογένειες που έχουν τουλάχιστον τέσσερα παιδιά και χαμηλό ετήσιο οικογενειακό εισόδημα. Η συγκεκριμένη δράση, που θα υλοποιηθεί από τις θυγατρικές εταιρείες της Helleniq Energy, ΕΚΟ και Ελληνικά Πετρέλαια, επιδιώκει την ανακούφιση όσων πλήττονται ιδιαίτερα αυτήν την περίοδο, εξαιτίας του ενεργειακά επιβαρυμένου οικογενειακού προϋπολογισμού.
Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα προσφοράς δωρεάν πετρελαίου θέρμανσης έχουν οικογένειες με 4 παιδιά και άνω, που διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και χρησιμοποιούν πετρέλαιο θέρμανσης στη φορολογική τους κατοικία.


