, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Η πρώτη αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου στις νέες δηλώσεις του Μ. Δασκαλάκη

Οι δηλώσεις χθες του Μάνου Δασκαλάκη στο MEGA για τις δολοφονίες και των άλλων δύο παιδιών τους και την υποστήριξη κατηγορίας προκάλεσαν την αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με επικοινωνία που είχε το MEGA με τον δικηγόρο της 33χρονης, Όθωνα Παπαδόπουλο, η κατηγορούμενη δεν πιστεύει, ότι ο εν διαστάσει σύζυγός της θα στηρίξει νέα κατηγορία εναντίον της.

Συγκεκριμένα, η Ρούλα Πισπιρίγκου αναφέρει μέσα από τη φυλακή, σύμφωνα με τον δικηγόρο της: «Οι δηλώσεις δεν είναι επιβεβαιωμένες, είναι φημολογία, όπως φημολογία είναι και το περιεχόμενο του πορίσματος το οποίο δεν έχουμε. Υπάρχει πάρα πολλή παραπληροφόρηση σε σχέση με την υπόθεση. Βλέπει και ακούει (σ.σ. ο Μάνος Δασκαλάκης) πολλά πράγματα που δεν έχουν σχέση με την υπόθεση».

Υπενθυμίζεται, ότι χθες μετά το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη – Καλογρηά, ο Μάνος Δασκαλάκης δήλωσε: «Κεραυνοβολήθηκα για δεύτερη φορά, αλλά δεν αιφνιδιάστηκα, γιατί πλέον με όλα αυτά που είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν, το περίμενα. Αρχίζω να συνειδητοποιώ, ότι η γυναίκα μου δολοφόνησε και τα τρία μας παιδιά, αλλά δε θέλω να πω κάτι άλλο τώρα. Να σχηματιστεί πρώτα δικογραφία, να πάρω αντίγραφο και μετά θα τοποθετηθώ. Θα δηλώσω ξανά υποστήριξη κατηγορίας. Δεν αμφισβητώ το πόρισμα Καρακούκη – Καλογρηά. Θεωρώ ότι έχει γίνει ενδελεχής έρευνα».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.