, Τετάρτη
19 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Ημαθία: Προπονητής ακαδημιών ποδοσφαίρου επιτέθηκε και χτύπησε γυναίκα μαζί με τον γιο του

Όπως κατήγγειλε στην εκπομπή “T-Live” στον Alpha, η κ. Γιώτα, πρόεδρος ερασιτεχνικής ομάδας ποδοσφαίρου στην περιοχή της Ημαθίας, δέχθηκε βίαιη επίθεση από πατέρα και γιο με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο νοσοκομείο.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια κατήγγειλε πως οι δράστες της επίθεσης την προσέγγισαν την πρώτη φορά όταν παρακολουθούσε ποδοσφαιρικό αγώνα για τοπικό πρωτάθλημα στην Ημαθία. Πατέρας και γιος επιτέθηκαν φραστικά στην 28χρονη γυναίκα, όμως με παρέμβαση εργαζόμενων εταιρείας security στο γήπεδο, το περιστατικό έλαβε τέλος εκεί.

Την επόμενη εβδομάδα, όμως, πήγε ξανά στο γήπεδο για να παρακολουθήσει ποδοσφαιρικό αγώνα για τοπικό πρωτάθλημα της Ημαθίας. Τότε πάλι ο ίδιος άνδρας μαζί με τον γιο του είδαν την άτυχη γυναίκα και της επιτέθηκαν σωματικά. Όπως καταγγέλλει, της έριξαν γροθιά στον λαιμό και συνέχισαν με χτυπήματα στο σώμα της.

Προπονητής ποδοσφαιρικής ομάδας με νεαρά αγόρια ο δράστης – Γιατί επιτέθηκε στη γυναίκα

Η καταγγέλλουσα αναφέρει πως ο άνδρας που της επιτέθηκε ήθελε να εργαστεί ως προπονητής στην ομάδα που διοικεί η 28χρονη, λαμβάνοντας αρνητική απάντηση, κάτι που όπως φάνηκε δεν το δέχθηκε πολιτισμένα.

Η κ. Γιώτα μάλιστα τονίζει ότι ο συγκεκριμένος άνδρας είναι προπονητής σε ποδοσφαιρική ομάδα με νεαρά παιδιά.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.