, Δευτέρα
28 Νοεμβρίου 2022

Ηράκλειο: Στον εισαγγελέα ο πατριός που κατηγορείται για τον βιασμό 13χρονης

Ο 46χρονος πατριός, που συνελήφθη μετά την καταγγελία της 13χρονης θετής του κόρης, ότι τη βίαζε επί δύο χρόνια, οδηγήθηκε το πρωί στον εισαγγελέα.

Βάσει του cretapost, ο εισαγγελέας άσκησε ποινικές διώξεις για βιασμό στον 46χρονο ενώ στη συνέχεια οδηγήθηκε στον ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία με αποτέλεσμα να απολογηθεί το πρωί της Πέμπτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 13χρονη βίωνε εδώ και δύο χρόνια την κακοποίηση από τον πατριό της, όταν η μητέρα της έλειπε από το σπίτι.

Η κοπέλα, αποκάλυψε όλα όσα αντιμετώπιζε σε εκπαιδευτικό, λέγοντας όμως ότι πρόκειται για φίλη της. Η καθηγήτρια χωρίς να χάσει χρόνο ειδοποίησε άμεσα τις αρμόδιες αρχές.

Στις 26 Σεπτεμβρίου, αστυνομικοί συνέλαβαν τον 46χρονο ενώ το 13χρονο παιδί διεκομίσθη στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου, προκειμένου να γίνουν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις, καθώς σύμφωνα με  πληροφορίες, ο τελευταίος βιασμός έγινε στις 25/9.

Επιπλέον, εξετάστηκε από παιδοψυχίατρο αλλά και από ιατροδικαστή ενώ ελήφθη και βιολογικό υλικό.

Η μητέρα της κοπέλας, αλβανικής καταγωγής, αρνείται να πιστέψει τα όσα κατήγγειλε το παιδί της. Ο 46χρονος άνδρας, έχει δύο παιδιά με την σύζυγό του και μητέρα της 13χρονης.