, Τετάρτη
07 Δεκεμβρίου 2022

Jet2: Θα διαθέσει το 2023 στην Ελλάδα 1,3 εκ. αεροπορικές θέσεις

Jet2.com και Jet2holidays συνεχίζουν να ενισχύουν τη θέση τους στην Ελλάδα, μετά το «εξαιρετικό», όπως το χαρακτηρίζουν, φετινό καλοκαίρι, κατά τη διάρκεια του οποίου εκτελέστηκε το μεγαλύτερο πρόγραμμα που είχαν πραγματοποιήσει ποτέ για τη χώρα μας.

Της ΡΕΓΓΙΝΑΣ ΣΑΒΟΥΡΔΟΥ

Το 2023 η βρετανική Jet2 θα διαθέσει 1,3 εκατ. αεροπορικές θέσεις για τη χώρα μας και θα προσθέσει τρία νέα δρομολόγια, συνδέοντας το Μπρίστολ με τα Χανιά, το Ιστ Μίντλαντς με τη Σαντορίνη και το Διεθνές Αεροδρόμιο Στάνστεντ του Λονδίνου με την Αθήνα.

Αυξάνει τους διαθέσιμους προορισμούς της συνολικά σε 15 και οι πρώτες πτήσεις αναμένεται να ξεκινήσουν λίγο πριν από το Πάσχα. Στη Ρόδο η πρώτη πτήση είναι προγραμματισμένη για την 1η Απριλίου και στη Χαλκιδική για τη 2α Απριλίου, επεκτείνοντας, μάλιστα, το πτητικό της πρόγραμμα έως τον Νοέμβριο.

Ο Στιβ Χίπι, διευθύνων σύμβουλος της Jet2.com, βρίσκεται για τον σκοπό αυτόν στην Ελλάδα, ώστε να συναντήσει ξενοδόχους, εκπροσώπους του κλάδου αλλά και μέλη της ελληνικής κυβέρνησης. Ο κ. Χίπι ήδη επισκέφθηκε την Κέρκυρα, τη Ζάκυνθο, τα Χανιά, το Ηράκλειο, τη Ρόδο και την Κω, αναδεικνύοντας τις μακροχρόνιες συνεργασίες που έχουν αναπτύξει η Jet2holidays και η Jet2 με τουριστικούς φορείς και επιχειρηματίες απ’ άκρη σ’ άκρη στην Ελλάδα.

Στιβ Χίπι: «Μεγάλη η ζήτηση για Ρόδο και Χαλκιδική»

Στη Ρόδο, όπου η καλοκαιρινή περίοδος διαρκεί περισσότερο από ό,τι σε άλλες περιοχές, η Jet2 έχει δύο βάσεις που εξυπηρετούν τουρίστες από το Ηνωμένο Βασίλειο, σε Μπέρμιγχαμ και Μάντσεστερ.

Αντίστοιχα, η Jet2 ενισχύει και τη Χαλκιδική με πτήσεις που θα ξεκινήσουν από τις αρχές Απριλίου από το αεροδρόμιο Στάνστεντ του Μάντσεστερ, με δρομολόγια κάθε Τρίτη και Σάββατο, και εβδομαδιαία, κάθε Παρασκευή, που θα απογειώνονται από το αεροδρόμιο του Μπέρμιγχαμ, από τις 7 Απριλίου του 2023. Από τη Χαλκιδική, ως κοντινή και εξαιρετική επιλογή για city break τουρισμό προσφέρεται η Θεσσαλονίκη.

«Η Ρόδος και η Χαλκιδική είναι εξαιρετικά δημοφιλείς προορισμοί και υπάρχει μεγάλη ζήτηση από πελάτες που θέλουν να κάνουν κράτηση ή να ταξιδέψουν νωρίτερα από την καλοκαιρινή περίοδο ή να αποδράσουν την περίοδο του Πάσχα. Εμείς ανταποκριθήκαμε στη ζήτηση», υπογράμμισε ο Στιβ Χίπι, CEO της Jet2.com και της Jet2holidays, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη χώρα μας.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ POLITICAL