, Τετάρτη
19 Μαρτίου 2025

search icon search icon

Καρναβάλι Ξάνθης: Ο Δήμος ακυρώνει συναυλίες – Δείτε γιατί

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ EUROKINISSI

Στην ακύρωση των συναυλιών του Πάνου Μουζουράκη και Ηλία Καμπακάκη προζώρησε ο Δήμος Ξάνθης, καθώς οι εκδηλώσεις είχαν προγραμματιστεί για την Παρασκευή (28/02), την ημέρα που συμπληρώνονται δύο χρόνια από το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωσή του, ο Δήμος αποφάσισε να ακυρώσει τις εκδηλώσεις με σύμφωνη γνώμη των καλλιτεχνών, σε μια ένδειξη σεβασμού στην ημέρα μνήμης των ανθρώπων που σκοτώθηκαν εκείνο το βράδυ.

Σε πρώτο πλάνο, γίνονταν συζητήσεις ώστε η συναυλία του Μουζουράκη να αναβληθεί απλώς για το απόγευμα της ίδιας ημέρας, καθώς το πρωί είναι προγραμματισμένες να πραγματοποιηθούν πολλές εκδηλώσεις στη μνήμη των 57 θυμάτων.

Ωστόσο, ακολούθησε κύμα αντιδράσεων από την πελυρά των πολιτών κι έτσι ο Δήμος τις ακύρωσε εντελώς.

Η ανακοίνωση του Δήμου

«Ο Δήμος Ξάνθης ενημερώνει τους δημότες και τους επισκέπτες της πόλης ότι οι προγραμματισμένες συναυλίες των καλλιτεχνών Παναγιώτη Μουζουράκη και Ηλία Καμπακάκη, που επρόκειτο να πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2025, στο πλαίσιο των Θρακικών Λαογραφικών Εορτών 2025, ακυρώνονται. Η απόφαση αυτή ελήφθη με τη σύμφωνη γνώμη των καλλιτεχνών, ως ένδειξη σεβασμού στην ημέρα μνήμης των ανθρώπων που χάθηκαν στην τραγωδία των Τεμπών.

*κεντρική φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.