15:23, Τετάρτη
17 Αυγούστου 2022

Καβάλα: Σοκ προκαλούν καταγγελίες γονέων ότι 37χρονη νηπιαγωγός ασελγούσε στα ανήλικα παιδιά τους

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Καβάλας, μετά την αποκάλυψη για τη νηπιαγωγό, που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ανήλικων παιδιών.

Πιο συγκεκριμένα, η νηπιαγωγός φέρεται να καταγγέλεται για ασέλγεια σε τρία παιδιά ηλικίας τριών έως τεσσάρων ετών, ενώ μία νέα καταγγελία μητέρας έρχεται να προστεθεί στον κατάλογο των αδικημάτων που της αποδίδονται.

Μητέρα ενός παιδιού, ανέφερε στο MEGA: «Μετά τη δεύτερη καταγγελία που άκουσα συμβουλεύτηκα απευθείας ειδικό, για να δω πως θα κινηθώ, να μάθω εάν είχε συμβεί και στο δικό μου παιδί κάτι αντίστοιχο. Οι πρώτες εκφράσεις που πήρα από το παιδί είναι ότι “η κυρία μου είπε ότι μπορούμε να έχουμε μικρά ψέματα από τη μαμά” και ότι “δεν μπορώ να σου πω, γιατί είναι μυστικό”. Από εκεί και πέρα προσπάθησα να ξεκλειδώσω το παιδί από αυτό το μυστικό και να μου πει τι ακριβώς είναι αυτό».

Η ίδια, εξήγησε, ότι η μικρή της κόρη δεν ήθελε να πάει στο σχολείο, όταν δειλά-δειλά άρχισε να της αποκαλύπτει τους λόγους που το απέφευγε. Ειδικότερα, μίλησε στην μητέρα της για αγγίγματα στη κοιλιά και στη συνέχεια, στην ευαίσθητη περιοχή. Μόλις η μητέρα συνειδητοποίησε τι συνέβαινε, αντέδρασε άμεσα, με τη νηπιαγωγό τώρα να έρχεται αντιμέτωπη με συνολικά τέσσερις μηνύσεις.

Μία από τις πιο σοκαριστικές μαρτυρίες, είναι ότι η δασκάλα φωτογράφιζε τα παιδιά, την ώρα που ασελγούσε πάνω τους.

«Έχω σοκαριστεί, δεν πίστευα ότι θα συμβεί στο παιδί μου. Θέλω να τιμωρηθεί, είναι και άλλα παιδιά… Δεν έχει προτίμηση στο φύλο», συμπλήρωσε η μητέρα στην καταγγελία της.

Για την υπόθεση διεξάγεται προκαταρτική έρευνα, ενώ σε βάρος της 37χρονης κατηγορούμενης δεν έχει ασκηθεί ποινική δίωξη μέχρι στιγμής.

Ο ποινικολόγος Χρυσόστομος Βελάκης, που μίλησε στο MEGA, τόνισε, ότι τέσσερα διαφορετικά παιδιά αναφέρουν συγκεκριμένες πράξεις που δεν αμφισβητούνται. «Δεν είναι πράξεις που θα είχαν πολλαπλές ερμηνείες. Δείχνουν συγκεκριμένα σημεία του σώματος. Αν δει κανείς τις πράξεις και τα σημεία που δείχνει το παιδί, μπορεί να καταλάβει κανείς ότι όσα λένε τα παιδιά δεν δέχονται αμφισβήτηση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: paraskhnio.gr