, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Κιλκίς: Εξιχνιάστηκε, μετά από δέκα χρόνια, ληστεία σε βάρος ταχυδρομικού διανομέα

ÅËËÇÍÉÊÇ ÁÓÔÕÍÏÌÉÁ (ÅË.ÁÓ.) (EUROKINISSI/ÄÇÌÇÔÑÏÐÏÕËÏÓ ÓÙÔÇÑÇÓ)

Εξιχνιάστηκε ληστεία σε βάρος ταχυδρομικού διανομέα που έγινε πριν από δέκα χρόνια, τον Δεκέμβριο του 2012, σε περιοχή του Κιλκίς. Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία τριών ατόμων που αφαίρεσαν χρηματικό ποσό 30.000 ευρώ.

Ειδικότερα, το πρωί της 6ης Δεκεμβρίου 2012 σε περιοχή του Κιλκίς, οι δύο από τους ημεδαπούς, με την απειλή όπλου που έφερε ένας εξ αυτών, ακινητοποίησαν ταχυδρομικό διανομέα και τον εξανάγκασαν να βγει από το όχημα που χρησιμοποιούσε για τη διανομή αλληλογραφίας.

Στη συνέχεια αφαίρεσαν το παραπάνω όχημα, μέσα στο οποίο υπήρχε μία τσάντα με το χρηματικό ποσό των 30.000 ευρώ, προς διανομή σε οικισμούς του Κιλκίς. Όπως διαπιστώθηκε, ο τρίτος συνεργός τους επέβαινε σε φορτηγό, το οποίο χρησιμοποίησαν για να εμποδίσουν και να επιβραδύνουν το όχημα του παθόντα.

Το όχημα του ταχυδρομικού διανομέα είχε εντοπιστεί από τους αστυνομικούς εγκαταλειμμένο σε αγροτική περιοχή του Κιλκίς, όπου μέσα από την τσάντα είχαν αφαιρέσει το χρηματικό ποσό των 30.000 ευρώ.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών ανδρών, για το αδίκημα της ληστείας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων. Για την υπόθεση, από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, επιβλήθηκαν στους προαναφερόμενους ημεδαπούς ποινές κάθειρξης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.