, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Κιβωτός του Κόσμου: Απομακρύνθηκαν τουλάχιστον πέντε πρόσωπα

Με ομόφωνη απόφαση της νέας διοίκησης, της Κιβωτού του Κόσμου, απομακρύνθηκαν στενοί συνεργάτες του πατέρα Αντώνιου και της πρεσβυτέρας.

Πρόκειται για πάνω από πέντε πρόσωπα, που κλήθηκαν στη δομή και συναίνεσαν στην αποχώρησή τους, όπως επιβεβαίωσε και η νέα πρόεδρος Αλεξάνδρα Μαρτίνου.

Σύμφωνα και με τηλεοπτικά ρεπορτάζ, φέρονται να έλαβαν ήδη και τις αποζημιώσεις τους. Μεταξύ άλλων, είναι ο Ιρακινός γενικός διευθυντής της Κιβωτού αλλά και ο διαβόητος «Πασχάλης», που είχε ενεργό ρόλο στις δομές της Κιβωτού και πρωταγωνιστεί στις καταγγελίες αρκετών πρώην και νυν τροφίμων της Κιβωτού του Κόσμου, τόσο για ξυλοδαρμούς όσο και για παρενοχλήσεις. Ο ίδιος μάλιστα θεωρείται, μαζί με τον «Πέτρο» και τον «Αναστάση», ως ένας από τους τρεις «υπηρέτες» του πατέρα Αντώνιου.

Τις επόμενες μέρες θα συνεχιστεί η αξιολόγηση του προσωπικού, ενώ τοποθετείται και υπηρεσία σεκιούριτι, για την ασφάλεια των δομών.

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.