, Τρίτη
18 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Το να αποκτήσεις παιδί δεν είναι για όλους, δεν είναι θέμα απλής επιθυμίας (Video)

Στην κάμερα της εκπομπής «I Love ΣουΚού» και τον δημοσιογράφο Τάσο Μπιμπισίδη ανοίγει τα χαρτιά της η Κωνσταντίνα Μιχαήλ και μιλάει για το ζήτημα της τεκνοθεσία και γενικότερα, της απόκτησης ενός παιδιού από τον οποιοδήποτε.

 «Φέτος συμπληρώνω 30 χρόνια στη δουλειά. Είναι ένα μεγάλο και πολύ συγκλονιστικό ταξίδι με χαρές και λύπες. Νόμιζα ότι δεν είμαι αντισυμβατική, σήμερα τα κορίτσια έχουν πιο πολλές επιλογές. Πλέον τα θέματα του ρατσισμού και της έμφυλης βίας μας ακολουθούν και πρέπει να τα λέμε με όλους τους τρόπους», δηλώνει η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

«Ακούω διάφορους να λένε: έλα τώρα, το φτάσανε στα άκρα. Έτσι χρειάζεται. Χρειάζεται να φτάσεις κάτι στα άκρα για να έρθει η ισορροπία», τονίζει η ηθοποιός.

«Ο πατέρας μου μού έλεγε ότι έχω πολύ περισσότερη γλώσσα απ’ όση αντέχει ένας άντρας και γι’ αυτό γινόμουν και ενοχλητική κάποιες φορές. Ακόμη και σήμερα μου λένε, επίσης, ότι δεν πρέπει μία γυναίκα να έχει κοντό μαλλί», εξομολογείται η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

«Κάποια στιγμή κάτι έγινε στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου και εγώ παρεξηγήθηκα στον αέρα απ’ αυτό που είπε. Η γυναίκα δεν κατάλαβε τίποτα, εμένα όμως ξαφνικά άλλαξε η φυσιογνωμία μου. Αναρωτήθηκε τι έπαθα και μετά από πολλά χρόνια της το είπα πάλι στον αέρα, δεν το θυμόταν», αποκάλυψε η ηθοποιός αμέσως μετά.

«Το να κάνεις παιδί δεν είναι για όλους και δεν είναι θέμα απλής επιθυμίας. Συνήθως λένε ότι το να μην αποκτήσεις παιδιά έχει κόστος. Εγώ πιστεύω ότι το αντίθετο έχει κόστος», απαντά η Κωνσταντίνα Μιχαήλ σε σχετική ερώτηση.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.