, Σάββατο
22 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Κώστας Αποστολάκης: Ακόμα δηλώνω ανάξιος γονιός, έχω κάνει τεράστια λάθη (Video)

Για τον ρόλο του ως πατέρας και τον εθισμό του στο αλκοόλ μίλησε ο Κώστας Αποστολάκης, σε συνέντευξη που έδωσε.

Ο ηθοποιός έκανε την αυτοκριτική του για το πώς ήταν ως πατέρας, μέσα από δηλώσεις στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα». Ο ίδιος είπε: «Ακόμα δηλώνω ανάξιος γονιός, νιώθω ελλιπής, έχω κάνει τεράστια λάθη στο παρελθόν με την κόρη μου. Αδιάφορος είναι η λέξη» και πρόσθεσε: «Έχω ζητήσει συγγνώμη από την κόρη μου».

Ο Κώστας Αποστολάκης είπε στη συνέχεια για τον γάμο του: «Ήμουν δειλός και εγωιστής στο γάμο μου. Φυσικά και έχω ζητήσει συγγνώμη από την πρώην σύζυγό μου. Κουράστηκε η ψυχή μου από την προηγούμενη ζωή μου. Σκέφτηκα και την ασκητική ζωή, αλλά ένιωσα ότι δεν είμαι άξιος. Δεν ένιωσα το κάλεσμα του Θεού».

Σε ερώτηση για τα πάθη που είχε στο παρελθόν, ο ηθοποιός απάντησε: «Το ποτό ήταν ένα τεράστιο πάθος που το έχω αφήσει πίσω από το 2020».

Κλείνοντας, ο Κώστας Αποστολάκης είπε: «Αυτή τη στιγμή δεν με απασχολεί η συντροφικότητα, κάποια στιγμή θα μπορούσε. Δεν θέλω να κάνω πλάνα. Όλη μου η ζωή καταστράφηκε από τα πλάνα που έκανα. Πιστεύω ότι έχω αγαπηθεί, αλλά δεν έχω αγαπήσει όσο θα έπρεπε».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.