, Τετάρτη
27 Σεπτεμβρίου 2023

Κουκουλοφόροι πήραν το «ταμείο» από το πάρτι στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Την είσπραξη του ταμείου, από το πάρτι του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με τους χιλιάδες συμμετέχοντες, έκλεψαν, σύμφωνα με πληροφορίες, κουκουλοφόροι σήμερα το πρωί.

Γίνεται αναφορά και για απειλή με όπλο ώστε να δοθεί η είσπραξη για την οποία ενημερώθηκε ο Κοσμήτορας Γιώργος Σταμούλης από τους φύλακες του κτιρίου. Αμέσως μετά ενημερώθηκε η Ασφάλεια Βόλου, η οποία διεξάγει την έρευνα, ενώ ήδη η σήμανση έχει ξεκινήσει το έργο της έρευνας.

Επίσημο δελτίο από την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας δεν έχει εκδοθεί, αλλά η ΕΡΤ μίλησε τηλεφωνικά με τον υπεύθυνο και Κοσμήτορα Γιώργο Σταμούλη, ο οποίος επιβεβαίωσε το περιστατικό.

Ερωτηθείς αν όντως το πάρτι διοργανώθηκε από τους φοιτητές του Τμήματος, η απάντηση που λάβαμε ήταν ότι πολυπληθής ομάδα φοιτητών υπέβαλε το αίτημα και η άδεια δόθηκε στους φοιτητές.

Το γεγονός της κλοπής, καθώς και οι συνέπειες του πάρτι, με τους δεκάδες νέους ανθρώπους να χρειάζονται πρώτες βοήθειες λόγω μέθης, προβληματίζει και σίγουρα θα απασχολήσει την Πρυτανεία, όταν εν τέλει ολοκληρωθεί και το κομμάτι της έρευνας.

Πηγή: ertnews.gr