ΚΑΡΦΙΤΣΑ
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    • ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΗΜΑΡΧE ΑΚΟΥΣ;
  • ΑΡΘΡΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • LIFESTYLE
    • AGENDA
    • TOP PLACES
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΥΓΕΙΑ
    • ΖΩΔΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΠΟΡ
  • Πρωτοσέλιδα
ΚΑΡΦΙΤΣΑ
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    • ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΗΜΑΡΧE ΑΚΟΥΣ;
  • ΑΡΘΡΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • LIFESTYLE
    • AGENDA
    • TOP PLACES
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΥΓΕΙΑ
    • ΖΩΔΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΠΟΡ
  • Πρωτοσέλιδα
No Result
View All Result
ΚΑΡΦΙΤΣΑ

Κοζάνη: «Κρανίου τόπος» μετά το τροχαίο με δύο νεκρούς στην Εγνατία Οδό – Πώς έγινε η σύγκρουση (ΦΩΤΟ+Video)

ΚΑΡΦΙΤΣΑ NEWS Αναρτήθηκε από ΚΑΡΦΙΤΣΑ NEWS
15/04/2025
Κοινωνία
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 λεπτά
0

Τραγωδία στην άσφαλτο σημειώθηκε το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης μετά από το τροχαίο δυστύχημα στα διόδια Πολυμύλου της Εγνατίας Οδού, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα δύο άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και αρκετοί ακόμα να τραυματιστούν.

Η τραγωδία σημειώθηκε περίπου στις 16:00 το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης, μετά τη σύγκρουση φορτηγού και ΙΧ στα διόδια Πολυμύλου της Εγνατίας Οδού, όπου επικρατούσε έντονη ομίχλη, με αποτέλεσμα η άσχημη ορατότητα να οδηγήσει σε αλληλουχία τροχαίων, με αποτέλεσμα να χάσουν τις ζωές τους δύο άτομα.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο δυστύχημα στην Εγνατία, στα διόδια του Πολυμύλου αρχίζουν σταδιακά να ξεδιαλύνονται, ωστόσο ακόμα υπάρχουν σοβαρά ερωτήματα.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, η σύγκρουση προκλήθηκε όταν σε δύο Ι.Χ. οχήματα που περίμεναν στα διόδια έπεσε με ταχύτητα φορτηγό αυτοκίνητο. Το φορτηγό, στη συνέχεια, έπεσε σε προστατευτικό κιγκλίδωμα και με σφοδρότητα κατέληξε πάνω στο «box» των διοδίων. Από την πρόσκρουση ξέσπασε φωτιά και κατόπιν ακούστηκαν εκρήξεις, με αποτέλεσμα δύο άτομα να απανθρακωθούν.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, νεκροί είναι επιβαίνοντες μεταξύ των δύο πρώτων οχημάτων. Υπάρχουν και τρεις ακόμη ελαφρά τραυματίες, δύο άνδρες και μία γυναίκα.

Related Post

Γάμοι-υπερπαραγωγές στην Ελλάδα: Στα 157.000 ευρώ το μέσο κόστος

Από σήμερα μόνο με νέου τύπου ταυτότητα ή διαβατήριο τα ταξίδια στο εξωτερικό

Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης: Ενέργειες για την κρατική αρωγή προς τους πυρόπληκτους

Θεσσαλονίκη: Μπολ με νερό σε περισσότερα απο 100 σημεία για τα αδέσποτα

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες που ακόμα δεν έχουν επίσημα επιβεβαιωθεί, όλα έγιναν όταν σε συνθήκες πυκνής ομίχλης και σχεδόν μηδενικής ορατότητας, ένα αυτοκίνητο πήγε να περάσει από λωρίδα τηλεδιοδίου. Ωστόσο, το φωτοκύτταρο δεν «διάβασε» το e-pass, η μπάρα δεν ανέβηκε, με αποτέλεσμα ο οδηγός να κάνει όπισθεν για να δοκιμάσει να ξαναπεράσει.

Εκείνη τη στιγμή ο οδηγός του δεύτερου αυτοκίνητο που ακολουθούσε, λόγω της ομίχλης δεν πρόλαβε να φρενάρει και έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο που έκανε όπισθεν. Από τη σύγκρουση ξέσπασε αμέσως φωτιά και δύο άνθρωποι που επέβαιναν στα αυτοκίνητα απανθρακώθηκαν.

Ελάχιστα λεπτά αργότερα, η νταλίκα που ακολουθούσε τα δύο αυτοκίνητα έπεσε πάνω τους για να καταλήξει στο κουβούκλιο των διοδίων και να τυλιχθεί επίσης στις φλόγες. Τέσσερις άνθρωποι έχουν τραυματισθεί σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, ωστόσο η ζωή τους δεν διατρέχει κίνδυνο.

Κατά πληροφορίες, οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του οδηγού του φορτηγού που έφερε ουκρανικές πινακίδες, ενώ αναμένονται τοξικολογικές εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ο οδηγός είχε καταναλώσει αλκοόλ ή άλλες ουσίες.

Στο σημείο επικράτησε μεγάλη σύγχυση, με την κυκλοφορία να έχει διακοπεί. Όπως μάλιστα μετέδωσε το Mega, νωρίτερα υπήρχε ουρά 22 χλμ. με τους οδηγούς να αναμένεται να ταλαιπωρηθούν για ώρες.

Επίσης, από την Αστυνομία έγινε γνωστό, ότι η κυκλοφορία από Βέροια προς Κοζάνη διεξάγεται μέσω της Καστανιάς (παλαιά εθνική οδός Βέροιας – Κοζάνης).

Από την ΕΛΑΣ, παρακαλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του ΕΚΑΒ από Βέροια, ενώ μετέβη και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από Κοζάνη. Επίσης λίγο αργότερα έσπευσαν οχήματα της Πυροσβεστικής και από την Κοζάνη.

Tags: Κοζάνη
Share213Tweet133Send

Σχετικά Άρθρα

Γάμοι-υπερπαραγωγές στην Ελλάδα: Στα 157.000 ευρώ το μέσο κόστος
Ελλάδα

Γάμοι-υπερπαραγωγές στην Ελλάδα: Στα 157.000 ευρώ το μέσο κόστος

Ο γαμήλιος τουρισμός εξελίσσεται σε δυναμικό κλάδο της ελληνικής οικονομίας, με έναν γάμο να μπορεί να ξεπεράσει σε αξία τα...

Αναρτήθηκε από KARFITSANEWS
10/08/2026
Από σήμερα μόνο με νέου τύπου ταυτότητα ή διαβατήριο τα ταξίδια στο εξωτερικό
Ελλάδα

Από σήμερα μόνο με νέου τύπου ταυτότητα ή διαβατήριο τα ταξίδια στο εξωτερικό

Από σήμερα, 3 Αυγούστου, οι παλαιού τύπου «μπλε» αστυνομικές ταυτότητες παύουν να ισχύουν ως ταξιδιωτικά έγγραφα για το εξωτερικό, με...

Αναρτήθηκε από KARFITSANEWS
03/08/2026
Next Post
ΟΛΘ ΑΕ: Ιστορικό υψηλό εσόδων και κερδοφορίας – Αύξηση 38% στα καθαρά κέρδη στα €28 εκατ. το 2024

ΟΛΘ ΑΕ: Ιστορικό υψηλό εσόδων και κερδοφορίας - Αύξηση 38% στα καθαρά κέρδη στα €28 εκατ. το 2024





Η εταιρεία με την επωνυμία “POLITICAL MEDIA GROUP A.E.” και κατ’ επέκταση η ιστοσελίδα που κατέχει αυτή “www.karfitsa.gr” συμμορφώνονται με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L 63).
LOGO_MHT-1

Μοναδικός αριθμός Μ.Η.Τ. 262048

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΠΡΩΤΟΣ

  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία & Διαφήμιση
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Απορρήτου

© 2026 Karfitsa

Facebook-f Twitter Youtube Instagram

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    • ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΗΜΑΡΧE ΑΚΟΥΣ;
  • ΑΡΘΡΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • LIFESTYLE
    • AGENDA
    • TOP PLACES
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΥΓΕΙΑ
    • ΖΩΔΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΠΟΡ
  • Πρωτοσέλιδα

© 2025 Karfitsa