03:42, Δευτέρα
15 Αυγούστου 2022

Κρήτη: Ανήλικη καταγγέλλει απόπειρα βιασμού από 23χρονο που γνώρισε στα social media

Βάσει πληροφοριών του cretapost, μία 16χρονη μαζί με την μητέρα της τα ξημερώματα της Δευτέρας, πήγαν στο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλαν ότι ένας 23χρονος αποπειράθηκε να βιάσει τη νεαρή κοπέλα.

Η 16χρονη ανέφερε, ότι γνώρισε τον 23χρονο πριν λίγο καιρό μέσω των social media και άρχισαν να μιλάνε μεταξύ τους. Τη Δευτέρα κανόνισαν να συναντηθούν και από κοντά για να γνωριστούν καλύτερα.

Η ανήλικη συναντήθηκε με τον 23χρονο και αφού πήγαν για ένα καφέ ο νεαρός της πρότεινε να πάνε μία βόλτα με το αυτοκίνητό του. Εκείνος, την οδήγησε σε ερημική τοποθεσία του δήμου Χερσονήσου και αποπειράθηκε να τη βιάσει. Η 16χρονη αντιστάθηκε σθεναρά και άρχισε να φωνάζει. Τότε, ο 23χρονος την παράτησε στην ερημική τοποθεσία και έφυγε.

Η 16χρονη ειδοποίησε την μητέρα της λέγοντάς της όλα όσα συνέβησαν ενώ στη συνέχεια κατήγγειλαν το περιστατικό στην αστυνομία. Οι αστυνομικοί, μέσα σε λίγη ώρα, κατάφεραν και εντόπισαν τον 23χρονο συλλαμβάνοντάς τον στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Ο εισαγγελέας του άσκησε ποινική δίωξη για απόπειρα βιασμού ενώ αύριο αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί.

Πηγή: paraskhnio.gr