, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Κυψέλη: Φρικιαστικές αποκαλύψεις για τον θάνατο του 7χρονου, ο Πολωνός κουβαλούσε τα οστά του στη δουλειά

ΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΗ ΚΥΨΕΛΗ ΟΠΟΥ ΔΙΕΜΕΝΕ Η ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ 7χρονου ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΗΣ. Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022 (ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ / EUROKINISSI)

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για το πώς δολοφονήθηκε το 7χρονο αγοράκι στην Κυψέλη.

Ο Πολωνός οικοδόμος φίμωσε με μονωτική ταινία το 7χρονο αγοράκι για να το τιμωρήσει, η Ελληνίδα μητέρα του έπαιζε ακριβώς δίπλα παιχνίδια στον υπολογιστή και όταν το αγοράκι ξεψύχησε της είπε με ψυχρή φωνή «Θα το τακτοποιήσω» και αφού η ίδια δέχθηκε τον βοήθησε να το κάνει.

Ο 34χρονος δολοφόνος, κατασκεύασε μια τσιμεντένια λάρνακα και τοποθέτησε το άψυχο κορμάκι του παιδιού.

Η βεράντα που έκρυβε το άψυχο σώμα του παιδιού το ζευγάρι:

Το απίστευτο δε, είναι ότι όταν άλλαξαν σπίτι, τοποθέτησε τα οστά του παιδιού σε μια εργαλειοθήκη και τα κουβαλούσε μαζί του όταν πήγαινε για δουλειά. Το protothema. gr, αποκαλύπτει απίστευτες λεπτομέρειες για τη φρικαλέα υπόθεση της δολοφονίας του 7χρονου παιδιού τον Ιανουάριο του 2017 από τον Πολωνό εραστή της Ελληνίας μητέρας του.

Όλα ξεκίνησαν το 2015. Τότε που 29χρονή σήμερα Χριστίνα- Κλαούντια, εγκαταλείφθηκε από τον επίσης Πολωνό σύζυγο της ο οποίος έφυγε για την πατρίδα του αφήνοντας πίσω τα δυο του παιδιά.

Το 5χρονο τότε αγοράκι και το 7χρονο τότε κοριτσάκι. Η μάνα, βρήκε γρήγορα παρηγοριά στην αγκαλιά ενός Πολωνού οικοδόμου ο οποίος όπως παραδέχθηκε στην Αστυνομία, χρησιμοποιούσε σκληρές και απάνθρωπες μεθόδους για να τιμωρεί τα παιδιά όταν δεν ήταν φρόνιμα ή δεν πειθαρχούσαν στις εντολές του. Όπως ξύλο, ορθοστασία, ασιτία. Μάλιστα όπως φαίνεται αυτή η κτηνώδης συμπεριφορά απένταντι στα παιδιά από έναν άνθρωπο ο οποίος είναι χρήστης ναρκωτικών και συγκεκριμένα Shisha, είχε την έγκριση της μητέρας. Και τα δύστυχα αδερφάκια υπέμεναν. Μέχρι που το 2018, το κοριτσάκι πήγε στο σχολείο άγρια κακοποιημένο με αποτέλεσμα οι δάσκαλοι να ενημερώσουν την εισαγγελία ανηλίκων, και το παιδί να δοθεί σε ανάδοχη οικογένεια.

Είχε προηγηθεί φυσικά έναν χρόνο πριν το διήμερο 10-12 Ιανουαρίου η δολοφονία του παιδιού για το οποίο η μάνα δικαιολογούσε την απουσία του σε όσους ρωτούσαν λέγοντας ότι είναι στην Πολωνία με τον πατέρα του.

Μέχρι που, πριν λίγες ημέρες μια σύλληψη ατόμου από αστυνομικούς τος Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, έδωσε στους αστυνομικούς την πληροφορία που έλυσε το αίνιγμα της εξαφάνισης του παιδιού.

Αμέσως ο φάκελος διαβιβάστηκε στους έμπειρους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής και σήμερα τους πέρασαν χειροπέδες και τους οδήγησαν στον Εισαγγελέα. Και οι δυο ομολόγησαν. Ο Πολωνός οικοδόμος είπε ότι το παιδί έκανε φασαρία και το φίμωσε με μονωτική ταινία για να το κάνει να σωπασει. Η μητέρα ήταν ακριβώς δίπλα και έπαιζε παιχνίδια στον υπολογιστή και όταν το αγοράκι ξεψύχησε με μαρτυρικό τρόπο, ασφυκτικά, ο Πολωνός εραστής της είπε «Θα το τακτοποιήσω» και το έκανε.

Πηγή: Protothema.gr

#Tags: Αθήνα

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.