fbpx

, Παρασκευή
26 Ιουλίου 2024

search icon search icon

Λαγκαδάς: Πρόστιμο 5.000 ευρώ για την κακοποίηση του σκύλου – H ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Συνελήφθη ο άντρας που εμφανίζεται σε βίντεο να κακοποιεί σκυλί, σε περιφραγμένο χώρο, στην περιοχή των Λουτρών Λαγκαδά, στη Θεσσαλονίκη.

Η ΕΛΑΣ εξέδωσε ανακοίνωση για περιστατικό και αναφέρει πως σε βάρος του 70χρονου επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ αλλά και κτηνιατρική εξέταση από κτηνίατρο του Δήμου Λαγκαδά, προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση υγείας του ζώου.

Αναλύτικά η ανακοίνωση:

Από το Αστυνομικό Τμήμα Λαγκαδά διερευνάται, μετά από καταγγελία, υπόθεση που αφορά σε παράβαση της νομοθεσίας για την προστασία των ζώων.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, από το αρμόδιο Αστυνομικό Τμήμα συνελήφθη 70χρονος ημεδαπός και παραγγέλθηκε κτηνιατρική εξέταση από κτηνίατρο του Δήμου Λαγκαδά, προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση υγείας του ζώου.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.