, Δευτέρα
17 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Λάρισα: Στην Κεντρική Πλατεία τα τρακτέρ (Video)

Φωτογραφια larissanet.gr

Στο… πόδι το κέντρο της Λάρισας και όχι μόνο, με την είσοδο των τρακτέρ στην κεντρική πλατεία από το Μπλόκο Πλατυκάμπου, από το οποίο και ξεκίνησαν λίγο μετά τις 6 το απόγευμα και έφτασαν στην πόλη με κορναρίσματα.

Τους υποδέχτηκαν το Εργατικό Κέντρο Λάρισας, σωματεία, φοιτητικοί σύλλογοι, φορείς, καθώς και η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ν. Λάρισας, εκφράζοντας την αλληλεγγύη και την συμπαράσταση στον δίκαιο αγώνα και τα αιτήματα επιβίωσης των βιοπαλαιστών αγροτών και κτηνοτρόφων.

Στο κάλεσμά της, Συντονιστική Επιτροπή του Μπλόκου μεταξύ άλλων επισημαίνει ότι «μας ενώνει η ανάγκη για φτηνά και ποιοτικά τρόφιμα, που θα εξασφαλίζουν ταυτόχρονα ένα αξιοπρεπές εισόδημα για τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους, τα κοινά βάσανα που μας φορτώνει η αντιλαϊκή πολιτική, όπως η φοροεπιδρομή, η ενεργειακή φτώχεια. Ταυτόχρονα δίνουμε συνέχεια στον συντονισμένο μας αγώνα για να μπορέσουν οι πλημμυροπαθείς του νομού να ορθοποδήσουν και να μείνουν στον τόπο τους».

Πηγή: larissanet.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.