, Τετάρτη
07 Δεκεμβρίου 2022

Μ. Ζορπίδης: «Κατασκευασμένο και ψευδές το δημοσίευμα σε βάρος μου»

Καμία δόση αλήθειας δεν έχει δημοσίευμα του ηλεκτρονικού Τύπου που παρουσιάζει τον πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ), Μιχάλη Ζορπίδη, ως καταδικασθέντα, με την κατηγορία ότι επιχείρησε να αποφύγει την πληρωμή υποχρεώσεων μου που δημιούργησε εταιρεία, όπως υπογραμμίζει ο κ. Ζορπίδης σε γραπτή του δήλωση.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το εν λόγω ανυπόγραφο δημοσίευμα είναι «κατασκευασμένο» και δεν έχει «καμία δόση αλήθειας και κανένα ίχνος πραγματικότητας».

Αναλυτικά η δήλωση του Μιχάλη Ζορπίδη:

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί στον ηλεκτρονικό τύπο ένα κατασκευασμένο και ανυπόγραφο δημοσίευμα, που με παρουσιάζει ως καταδικασθέντα, με την κατηγορία ότι (δήθεν) επιχείρησα να αποφύγω την πληρωμή υποχρεώσεων μου που δημιούργησε εταιρεία, όπως αναφέρει.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα δεν έχει καμία δόση αλήθειας και κανένα ίχνος πραγματικότητας.

Η αλήθεια απέχει παρασάγγας, καθώς  η κατηγορία δεν αφορούσε οικονομική διαφορά, αλλά το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης, για την οποία ασκήθηκε έφεση και η βασιμότητα της κατηγορίας θα εξετασθεί σε δεύτερο βαθμό στο Εφετείο.

Το συγκεκριμένο κατασκευασμένο δημοσίευμα έχει ως μόνο σκοπό να με θίξει πολιτικά.

Επειδή θεωρώ πως κάποιοι θα χρησιμοποιήσουν το ψευδές αυτό δημοσίευμα προς όφελος προσωπικών τους επιδιώξεων,

Δηλώνω και κάνω ξεκάθαρο προς πάσα κατεύθυνση ότι, από τώρα και στο εξής δεν θα δεχτώ οιαδήποτε προσβολή, η οποία θίγει την προσωπικότητα μου, την αξιοπρέπεια μου και την επαγγελματική μου πορεία.

Δεν πρόκειται να αφήσω να αιωρείται καμία σκιά πάνω από το όνομα μου και να χρησιμοποιείται αυτό, για την εξυπηρέτηση μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων, είμαι αποφασισμένος και θα προβώ στην ενάσκηση κάθε ενδίκου βοηθήματος μου για την προάσπιση των δικαιωμάτων μου.

Με Τιμή

Μιχάλης Ζορπίδης