ΚΑΡΦΙΤΣΑ
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    • ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΗΜΑΡΧE ΑΚΟΥΣ;
  • ΑΡΘΡΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • LIFESTYLE
    • AGENDA
    • TOP PLACES
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΥΓΕΙΑ
    • ΖΩΔΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΠΟΡ
  • Πρωτοσέλιδα
ΚΑΡΦΙΤΣΑ
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    • ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΗΜΑΡΧE ΑΚΟΥΣ;
  • ΑΡΘΡΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • LIFESTYLE
    • AGENDA
    • TOP PLACES
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΥΓΕΙΑ
    • ΖΩΔΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΠΟΡ
  • Πρωτοσέλιδα
No Result
View All Result
ΚΑΡΦΙΤΣΑ

Μάνος Δασκαλάκης: Θα παραδώσω στη Δικαιοσύνη το ηχητικό με τις απειλές της Ρούλας Πισπιρίγκου

ΚΑΡΦΙΤΣΑ NEWS Αναρτήθηκε από ΚΑΡΦΙΤΣΑ NEWS
16/04/2022
Κοινωνία
Χρόνος Ανάγνωσης: 1 λεπτό
0
Μάνος Δασκαλάκης: Θα παραδώσω στη Δικαιοσύνη το ηχητικό με τις απειλές της Ρούλας Πισπιρίγκου

Κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη ενώπιον της ανακρίτριας που ερευνά τον θάνατο της μεγαλύτερης κόρης του, της 9χρονης Τζωρτζίνας, Πέμπτη 7 Απριλίου 2022. (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Αποκαλυπτικές απαντήσεις για τη σχέση του με την σύζυγό του, Ρούλα Πισπιρίγκου, τις συνθήκες θανάτου των τριών παιδιών του, αλλά και τη στάση του όλο αυτό το χρονικό διάστημα δίνει ο Μάνος Δασκαλάκης.

Κατά το δεύτερο μέρος της συνέντευξής του στην Αγγελική Νικολούλη και στην εκπομπή Φως στο Τούνελο ο Μάνος Δασκαλάκης δεν διστάζει να μιλήσει για το ηχητικό μήνυμα που έχει στη διάθεσή του μέσα από το οποίο δέχεται απειλές από τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Οι γιατροί είπαν να δει τη Ρούλα ένας ψυχίατρος. Πήγες εσύ και είπες “πάτε να βγάλετε την γυναίκα μου τρελή”;» ρώτησε η δημοσιογράφος τον πατέρα των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών, με τον ίδιο να το παραδέχεται, αλλά να δικαιολογεί την πράξη του: «Εμένα δεν μου πέρασε τίποτα από το μυαλό τότε και συνεχίσαμε τη ζωή μας μετά τα νοσοκομεία. Μιας και οι γιατροί το είχαν πάρει όλοι χαμπάρι, γιατί τώρα πάμε να βγάλουμε όλοι τις ουρές μας απ’ έξω, τότε τι κάνανε;».

Ο πατέρας στις επίμονες ερωτήσεις επιμένει πως δεν είχε αντιληφθεί το παραμικρό για τη μητέρα των παιδιών του τα τελευταία δυόμιση χρόνια.

Related Post

Τα σκυλιά μπορούν να διακρίνουν συναισθήματα στα πρόσωπα ανθρώπων, σύμφωνα με μελέτη

Γάμοι-υπερπαραγωγές στην Ελλάδα: Στα 157.000 ευρώ το μέσο κόστος

Από σήμερα μόνο με νέου τύπου ταυτότητα ή διαβατήριο τα ταξίδια στο εξωτερικό

Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης: Ενέργειες για την κρατική αρωγή προς τους πυρόπληκτους

«Αν αναρωτιόμουν, θα τα είχα αφήσει έτσι; Θα την στήριζα μέχρι τέλους; Εγώ επικοινωνούσα με τους αρμόδιους γιατρούς και δεν τους έβρισκα στο τηλέφωνο. Η Ρούλα μου μετέφερε ότι υπάρχουν περαιτέρω εξετάσεις για το γονιδιακό έλεγχο» τόνισε.

Περιγράφει τα συναισθήματά του μόλις πληροφορήθηκε το θάνατο της έξι μόλις μηνών Ίριδας, αλλά και τις αντιδράσεις της συζύγου του. «Τα έχασα τελείως, έπεσα κάτω, δεν μπορούσαν να με κρατήσουν τα πόδια μου και η Ρούλα σπάραζε. Έκλαιγε ασταμάτητα. Ήρθαν να μας πάρουν κατάθεση στο νοσοκομείο οι αστυνομικοί και μας είπαν “ηρεμήστε θα σας πάρουμε άλλη στιγμή”».

Δίνει απαντήσεις και για το πανάκι με το αίμα που βρέθηκε στην κούνια της Ίριδας. Υποστηρίζει ότι ήταν καταβεβλημένος από τους θανάτους των δύο παιδιών του, αλλά ξεσπούσε όση ώρα ήταν στη δουλειά, καθώς δεν ήθελε να δείξει το θρήνο του μπροστά στην Τζωρτζίνα.

«Είπα σ’ έναν φίλο μου ότι δεν αισθάνομαι καλά, ότι θέλω τη βοήθειά του. Να πάω σε έναν γιατρό, δε νιώθω καλά γιατί χάνω τον έλεγχο, είχα πολλά νεύρα. Η Ρούλα όταν την έπαιρνα τηλέφωνο, έκλαιγε συνέχεια» υποστήριξε.

Ο σύζυγος της κατηγορούμενης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο ηχητικό μήνυμα που έχει στη διάθεσή του και φαίνεται πως «καίει» την Ρούλα Πισπιρίγκου. «Ναι, αν χρειαστεί θα δοθεί στη Δικαιοσύνη. Σε αυτό το μήνυμα λέει για μένα, όχι για τα παιδιά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Δεν υπήρξε έρωτας με αυτή τη γυναίκα»

Ο Μάνος Δασκαλάκης μίλησε και για την ιδιαίτερη σχέση που είχε με τη μεγαλύτερη κόρη του Τζωρτζίνα.

«Η Τζωρτζίνα ήταν πανέξυπνη, ένα παιδί που δεν μπορώ να το περιγράψω. Από την πρώτη μέρα που γεννήθηκε ήταν προσκολλημένη πάνω μου», ανέφερε ο Μάνος Δασκαλάκης, με τη δημοσιογράφο να τον ρωτά: «Μήπως αυτό δεν άρεσε στη μητέρα της και ήθελε να το χρησιμοποιήσει κάποια στιγμή εναντίον;».

«Δεν ξέρω. Όταν πήγε στο νοσοκομείο η Μαλένα, η Τζωρτζίνα ήταν στη μητέρα μου. Ήταν πολύ μικρή, δεν ανέφερε το παραμικρό για την αδελφή της», απάντησε ο πατέρας.

«Η Τζωρτζίνα ήταν 8 χρονών και εάν ήταν απόπειρα ασφυξίας ή το οτιδήποτε, θα μπορούσε να αντιδράσει. Δεν μπορώ να διανοηθώ το τι έχει γίνει εκείνη την ημέρα» ανέφερε.

Αναφορικά με την ουσία που φαίνεται να έχει προκαλέσει το θάνατο του 9χρονου κοριτσιού, αλλά και τον τρόπο προμήθειάς της, ξεκαθάρισε πως αυτός και ο πατέρας του δε θα μπορούσαν να έχουν καμία σχέση.

«Δεν μπορεί να μας περάσει από το μυαλό για το πώς θα μπορούσε να την προμηθεύτηκε. Θα ψαχτούν όλα από τους αρμόδιους για τα όσα λέγονται για τη φαρμακαποθήκη, που εργάζεται ο πατέρας μου. Κανείς από την οικογένεια της Ρούλας δεν ανήκει στον χώρο των τοξικομανών, οπότε δε θα μπορούσε να την έχει αποκτήσει από εκεί» τόνισε.

Όπως δήλωσε, με τη σύζυγό του είχαν πάψει εδώ και καιρό να τους ενώνουν πράγματα και πως για χάρη της Τζωρτζίνας, έμειναν και πάλι μαζί.

«Από την Τζωρτζίνα και μετά αποφασίζουμε να είμαστε μαζί για το παιδί και να δώσουμε τα πάντα για εκείνη. Θέλαμε να ζει μία φυσιολογική ζωή σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Χωρίσαμε από την ημέρα που η Τζωρτζίνα απεβίωσε. Δεν υπήρχε ποτέ έρωτας με τη Ρούλα. Που να μου περάσει από το μυαλό ότι γίνονται τέτοια πράγματα. Αγγελική δεν είναι εύκολο» πρόσθεσε.

Share213Tweet133Send

Σχετικά Άρθρα

Τα σκυλιά μπορούν να διακρίνουν συναισθήματα στα πρόσωπα ανθρώπων, σύμφωνα με μελέτη
Κοινωνία

Τα σκυλιά μπορούν να διακρίνουν συναισθήματα στα πρόσωπα ανθρώπων, σύμφωνα με μελέτη

Έρευνα του Πανεπιστημίου της Βιέννης δείχνει ότι οι σκύλοι μπορούν να διακρίνουν συναισθήματα στα ανθρώπινα πρόσωπα, προσφέροντας νέα στοιχεία για...

Αναρτήθηκε από KARFITSANEWS
11/08/2026
Γάμοι-υπερπαραγωγές στην Ελλάδα: Στα 157.000 ευρώ το μέσο κόστος
Ελλάδα

Γάμοι-υπερπαραγωγές στην Ελλάδα: Στα 157.000 ευρώ το μέσο κόστος

Ο γαμήλιος τουρισμός εξελίσσεται σε δυναμικό κλάδο της ελληνικής οικονομίας, με έναν γάμο να μπορεί να ξεπεράσει σε αξία τα...

Αναρτήθηκε από KARFITSANEWS
10/08/2026
Next Post
Δ. Θέρμης: Συνεδρίαση με θέμα την ημερήσια διάταξη “Λουτρά Θέρμης”

Δ. Θέρμης: Συνεδρίαση με θέμα την ημερήσια διάταξη "Λουτρά Θέρμης"





Η εταιρεία με την επωνυμία “POLITICAL MEDIA GROUP A.E.” και κατ’ επέκταση η ιστοσελίδα που κατέχει αυτή “www.karfitsa.gr” συμμορφώνονται με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L 63).
LOGO_MHT-1

Μοναδικός αριθμός Μ.Η.Τ. 262048

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΠΡΩΤΟΣ

  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία & Διαφήμιση
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Απορρήτου

© 2026 Karfitsa

Facebook-f Twitter Youtube Instagram

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    • ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΗΜΑΡΧE ΑΚΟΥΣ;
  • ΑΡΘΡΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • LIFESTYLE
    • AGENDA
    • TOP PLACES
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΥΓΕΙΑ
    • ΖΩΔΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΠΟΡ
  • Πρωτοσέλιδα

© 2025 Karfitsa