, Τρίτη
18 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Μαρτυρία 14χρονου που έπεσε θύμα bullying: «Αν ακούσουμε κάτι θα έχεις χειρότερα μπλεξίματα» (Video)

Δεν σταματούν οι εξελίξεις στην υπόθεση bullying που συντάραξε την τοπική κοινωνία του Πύργου, με θύμα έναν 14χρονο που χαστούκιζαν έξω από εκκλησία συνομήλικοί του.

Το 14χρονο θύμα αποκάλυψε πώς ξεκίνησε ο εκφοβισμός του από την ομάδα των νεαρών, αλλά και για την ημέρα της επίθεσης σε κεντρικό σημείο της πόλης.

«Μου έλεγαν τι βλακείες κάνεις και ξεκίνησαν να με χτυπάνε. Έχουν πει αν ακούσουμε κάτι, θα έχεις χειροτέρα μπλεξίματα», δήλωσε εμφανώς τρομαγμένος ο ανήλικος που έπεσε θύμα bullying στον Πύργο.

Η μητέρα του 14χρονου ανέφερε είπε πως, «το παιδί το τρομοκράτησαν από το σχολείο. Το παιδί φοβήθηκε γιατί θα μπλέκανε και τον χτύπησαν γιατί δεν τους βοηθούσε στη δικαστική διαμάχη».

«Πήγαμε στην αστυνομία και εκεί ο μικρός έκανε πίσω. Μου λέει “δεν πρόκειται να κάνουμε τίποτα γιατί θα μου επιτεθούν και θα γίνουν χειρότερα τα πράγματα” και έτσι το παιδί αναγκάστηκε και έφυγε, πήγε στο χωριό και έμεινε όλο το καλοκαίρι εκεί» συμπλήρωσε.

Έτσι η συμμορία των τριών νέων, σχεδίασε την επίθεση εναντίον του 14χρονου με κάθε λεπτομέρεια.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.