, Δευτέρα
28 Νοεμβρίου 2022

Μεθυσμένος οδηγός στον Βόλο μπήκε ανάποδα στην εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης

Τα ξημερώματα της Κυριακής (25/09), στην εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης στο τμήμα από Λάρισα προς Βόλο, σημειώθηκε κινηματογραφική καταδίωξη αυτοκινήτου όταν ένας 63χρονος οδηγός, μπήκε ανάποδα στο ρεύμα κυκλοφορίας.

Βάσει της αστυνομίας, το περιστατικό σημειώθηκε στις 3:40 τα ξημερώματα της Κυριακής όταν αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμου Π.Α.Θ.Ε. Μαγνησίας ενημερώθηκαν για αυτοκίνητο που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Το ΙΧ, με οδηγό τον 63χρονο, σταμάτησε μόνο όταν αυτός εξετράπη αριστερά της πορείας του και ακινητοποιήθηκε στο πρανές και μάλιστα χρειάστηκε επέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του άνδρα. Νωρίτερα το αυτοκίνητο είχε προσκρούσει και στην κεντρική νησίδα ασφαλείας του Π.Α.Θ.Ε., στο ύψος του Ανισόπεδου Κόμβου Βελεστίνου.

Στη διάρκεια της αντίθετης κίνησης του αυτοκινήτου στον αυτοκινητόδρομο, περιπολικό του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμου Π.Α.Θ.Ε. Μαγνησίας, το ακολουθούσε κινούμενο κανονικά στο ρεύμα κυκλοφορίας του, με συνεχή προσπάθεια ακινητοποίησής του.

Ο 63χρονος οδηγός του οχήματος ο οποίος συνελήφθη, διακομίστηκε για προληπτικούς λόγους στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου.