, Παρασκευή
01 Μαρτίου 2024

Μητέρα Αδαμάντιου Μαντή: Ο οδηγός που σκότωσε τον γιο μου κυκλοφορεί ελεύθερος χωρίς να του πάρουν το δίπλωμα

Την οργή της για την ποινή που επιβλήθηκε στον οδηγό του αυτοκινήτου, που προκάλεσε το τροχαίο δυστύχημα με θύμα τον 21χρονο γιο της, Αδαμάντιο Μάντη, εξέφρασε η μητέρα του.

Η δίκη ολοκληρώθηκε, την Τετάρτη, μετά από τέσσερα χρόνια, και όπως είπε η μητέρα του 21χρονου, «βγήκε στο φως, αυτό που φωνάζω, ότι δολοφόνος οδηγός του γιου μου πήγαινε με υπερβολική ταχύτητα και δεν κοιτούσε μπροστά. Το ομολόγησε και ο ίδιος μπροστά στο δικαστήριο ότι επέλεξε να σώσει το δικό του τομάρι και να πέσει αφρενάριστος πάνω στα παιδιά».

«Πρέπει να πούμε ότι ο κύριος είναι οδοντίατρος, 57 ετών αυτή τη στιγμή και πατέρας ενός παιδιού. Όταν τον ρώτησαν μετά από τέσσερα χρόνια, σκεπτόμενος αυτό που έχεις κάνει τι θα έκανες, με απόλυτη κυνικότητα, χωρίς να ζητήσει συγγνώμη, είπε έπρεπε να πάω από άλλο δρόμο», πρόσθεσε.

Μητέρα Αδαμάντιου Μάντη: Αυτή τη στιγμή ο δράστης συνεχίζει να κυκλοφορεί ελεύθερος, να ζει τη ζωή του

Η μητέρα του 21χρονου πολίστα ανέφερε ότι στον οδηγό επιβλήθηκε ποινή 30 μηνών με αναστολή, χωρίς να του πάρουν το δίπλωμα.

«Ο άνθρωπος που ομολόγησε ότι με δική του απόφαση έπεσε πάνω σε ένα σταματημένο με αλαρμ αυτοκίνητο, πήρε ποινή 30 μήνες με αναστολή, χωρίς να του πάρουν το δίπλωμα. Αυτή τη στιγμή συνεχίζει να κυκλοφορεί ελεύθερος, να ζει τη ζωή του, ενώ εμένα έστειλε το παιδί μου δύο μέτρα κάτω από το χώμα. Κατέστρεψε τη ζωή μου και της κόρης μου».

Όπως διευκρινίστηκε η απόφαση του δικαστηρίου ελήφθη με βάση τις προηγούμενες διατάξεις.

Η κυρία Τζιάλλα εξέφρασε δημόσια το «ευχαριστώ» της στον δικαστή, την εισαγγελέα και τη γραμματέα του δικαστηρίου της Τετάρτης «γιατί έμειναν, χωρίς να κουραστούν, με σκοπό να τελειώσει η τετράχρονη τραγωδία ως προς την εκδίκαση της υπόθεσης».

Πηγή: iefimerida.gr, Φωτογραφία: koe.org.gr