fbpx

, Παρασκευή
26 Ιουλίου 2024

search icon search icon

Μύκονος: Σπαρακτικό το τελευταίο «αντίο» στον Τζώρτζη Μονογυιό

Η Κατερίνα Μονογυιού είναι συντετριμμένη. Ο πόνος για τον χαμό του αδελφού της είναι αβάσταχτος. Κρατά σφιχτά τη μητέρα της… προσπαθεί να σταθεί δυνατή για τη μητέρα της… που σήμερα κηδεύει το παιδί της…

Λυγίζουν όλοι όταν αντικρίζουν το φέρετρο. Οι ιερείς πλησιάζουν τις δυο γυναίκες κι εκείνες πέφτουν στην αγκαλιά τους αναζητώντας λίγη παρηγοριά. Είναι συντετριμμένες…

Ο πατέρας του Τζώρτζη Μονογιού τριγυρίζει γύρω από το φέρετρο του παιδιού του… κλαίει. Θέλει όλα να είναι στην εντέλεια. Ένας πατέρας χαμένος κι εκείνος στη σκέψη του.

Όλο το νησί ήταν εκεί. Όλη η Μύκονος, συγγενείς και φίλοι, είπαν το μεσημέρι το τελευταίο αντίο στον Τζώρτζη Μονογυιό.

To τελευταίο αντίο

Στο πεντάωρο ταξίδι προς το νησί των Ανέμων, οι περίπου 30 συγγενείς που συνόδευαν τον Τζώρτζη Μονογυιό στην τελευταία του κατοικία, ήταν όλοι μαζί.

Η μητέρα του 45χρονου επιχειρηματία είναι απαρηγόρητη. Από την στιγμή που έμαθε για τον χαμό του γιου της δεν μπορεί να σταθεί μόνη της όρθια… Πάντα είναι κάποιος μαζί της… Το αντίο που είχε γράψει λίγες ώρες πριν είναι σπαρακτικό…

«ΑΓΓΕΛΕ ΜΟΥ για πάντα θα είσαι μέσα στην καρδιά μου και στα όνειρα μου», έγραψε στην ανάρτησή της.

Όπως φαίνεται στις εικόνες που εξασφάλισε αποκλειστικά το newsit μέσα από το πλοίο της γραμμής, η Κατερίνα Μονογυιου προσπαθούσε συνεχώς να δώσει κουράγιο στους γονείς της για να αντιμετωπίσουν μαζί το δυσκολότερο χτύπημα της μοίρας που έζησε ποτέ η οικογένειά τους.

Το μεσημέρι, η σορός του Τζώρτζη Μονογιού, έφτανε στο νησί του… τη Μύκονο. τον τόπο που μεγάλωσε, έζησε και άνοιξε τα «φτερά του»… Ένα καράβι γεμάτο μαυροφορεμένους…

Η συγκίνηση είναι μεγάλη από τους συγγενείς και τους φίλους του. Ο πατέρας του, για μία ακόμα φορά, φροντίζει για όλα… να μπουν όλοι στα αυτοκίνητα για να φτάσουν μαζί στο ναό κι ύστερα στο νεκροταφείο για το παιδί του.

Στα μαύρα το νησί

Από νωρίς στεφάνια περιστοίχισαν τον ναό του Αγίου Λουκά στη Χώρα που πραγματοποιήθηκε η εξόδιος ακολουθία κι ύστερα μεταφέρθηκαν κοντά απ’ τον τάφο του Τζώρτζη Μονογυιού.

Λίγο πριν ξεκινήσει η τελετή, υποβασταζόμενη έφτασε και η γιαγιά του, θλιμμένη, αμίλητη. Καμιά λέξη δεν μπορεί να εκφράζει το πόσο μεγάλο πόνο αισθάνεται κι εκείνη.

Μοναδική απούσα η σύζυγος του Τζώρτζη Μονογυιού, Αθηνά Κοντοπάνου, συνοδηγός στη μοιραία Ferrari που οδηγούσε εκείνος, η οποία συνεχίζει να νοσηλεύεται με βαριά τραύματα σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της Γλυφάδας.  Δεν μπόρεσε να πει το τελευταίο αντίο στον άντρα της.

Καπηλεύονται τη μνήμη του

«Ευχαριστώ στους ήρωες Γιώργο και Ανέστη που απεγκλώβισαν την Αθηνά και τον αδερφό μου από τη πόρτα του συνοδηγού, που τον έβγαλαν να «κοιμάται»», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Μονογυιού και ανέφερε ότι κάποιοι καπηλεύονται τη μνήμη του.

Την ίδια γνώμη συμμερίζονται και οι κοντινοί φίλοι της οικογένειας του 45χρονου επιχειρηματία, δίχως να κρύβουν την οργή τους για δηλώσεις που ακολούθησαν του τροχαίου.

Είναι οι φίλοι του Τζώρτζη Μονογυιού που τώρα υπερασπίζονται την μνήμη του όμως, λίγους μήνες πριν, χαίρονταν με τη χαρά και την επιτυχία του, όταν πασίγνωστες γυναίκες από όλο τον κόσμο, όπως η Μόνικα Μπελούτσι, ή η Lady Gaga επέλεγαν τα καταστήματά του για να αγοράσουν μοναδικές δημιουργίες.

Πηγή: megatv.com

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.