, Σάββατο
24 Φεβρουαρίου 2024

Μύκονος: Στα δικαστήρια πάει το εστιατόριο με τα «χρυσά καβουροπόδαρα» Αμερικανίδα τουρίστρια

Σύμφωνα με τον Independent, στη δικαιοσύνη κατά του beach bar DK Oyster στη Μύκονο, αποφάσισαν να προσφύγουν μια Αμερικανίδα τουρίστρια και η κόρη της, αφού το κατάστημα τις είχε χρεώσει με πάνω από 500 λίρες για δυο ποτά και ένα πιάτο καβουροπόδαρα.

Η Μπρέντα Μούλτον και η 19χρονη Κέιλα είχαν επισκεφθεί την παραλία Πλατύς Γιαλός στο νησί των Ανέμων, όταν το DK Oyster Bar, όπως ισχυρίστηκαν, τις παρέσυρε και τις «χρέωσε υπερβολικά». Η τουρίστρια και η κόρη της, είπαν ότι παρήγγειλαν από ένα μοχίτο η καθεμία και ένα πιάτο καβουροπόδαρα, με τον λογαριασμό που έλαβαν γι’ αυτά να ανέρχεται σε 520,80 ευρώ, με «υποχρεωτικό» φιλοδώρημα 80 ευρώ, ανεβάζοντας τη συνολική τιμή στα 600 ευρώ.

Η κ. Μούλτον ανέφερε ότι αρνήθηκε να πληρώσει τον λογαριασμό, λέγοντας στο προσωπικό: «Δύο μοχίτο και δύο καβουροπόδαρα δεν μπορούν να κάνουν 600 ευρώ».

Στη συνέχεια, όπως είπε, ένας υπάλληλος του εστιατορίου άρχισε να την απειλεί, πως δεν θα μπορούσε να πετάξει πίσω στις ΗΠΑ, αν αρνούνταν να πληρώσει. Οι δυο γυναίκες πλήρωσαν τον λογαριασμό και έφυγαν από το εστιατόριο, αλλά λένε ότι παρέμειναν έξω από αυτό για αρκετή ώρα, προειδοποιώντας άλλους επισκέπτες της παραλίας για την «απάτη» που βίωσαν, μέχρι που το “αφεντικό” του καταστήματος, βγήκε έξαλλο έξω και τις πλησίασε με απειλητική διάθεση.

Πλέον, οι δυο γυναίκες αποφάσισαν να κινηθούν νομικά εναντίον του DK Oyster Bar, με τη δικηγόρο τους να ισχυρίζεται πως οι πελάτισσές της της «υπέστησαν απειλές και άδικη μεταχείριση από το εστιατόριο».