, Δευτέρα
17 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Νέα απάτη σε βάρος ξενοδόχου στο Μέτσοβο – Άρπαξαν από το λογαριασμό του 7.890 ευρώ

Πυκνώνουν τα κρούσματα απάτης με θύματα ιδιοκτήτες ξενοδοχειακών μονάδων σε όλη τη χώρα, από επιτήδειους που προφασίζονται ότι θέλουν να κάνουν κρατήσεις. Μετά τα απανωτά κρούσματα στην Θάσο, την Σαμοθράκη και την Κρήτη, έπεσε θύμα και ένας ξενοδόχος στο Μέτσοβο.

Την προηγούμενη Τρίτη, τηλεφώνησε στον ιδιοκτήτη της ξενοδοχειακής επιχείρησης ένας άγνωστος λέγοντας πως ήθελε να κάνει κράτηση δωματίων και να προπληρώσει μέσω ηλεκτρονικής κατάθεσης. Όμως, λίγο αργότερα προφασίστηκε ότι αντιμετώπιζε πρόβλημα στην ολοκλήρωση της συναλλαγής και του ζήτησε τους κωδικούς της τραπεζικής του κάρτας και τον αριθμό του λογαριασμού του για να καταθέσει τα χρήματα.

Με τον τρόπο αυτό, έκανε μεταφορές συνολικού ύψους 7.890 ευρώ από τον τραπεζικό λογαριασμό του ξενοδόχου, ο οποίος υπέβαλε καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα Μετσόβου. Από την έρευνα προέκυψε ότι τα χρήματα μεταφέρθηκαν στους λογαριασμούς τριών Ελλήνων, δυο ανδρών και μιας γυναίκας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη μέσω διαδικτύου και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.