, Τρίτη
18 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Νέα δήλωση της μητέρας από την Πάτρα: «Θα δείτε στην πορεία ότι έχετε άδικο»

Νέα συνέντευξη παραχώρησε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» η μητέρα των τριών κοριτσιών Ρούλα Πισπιρίγκου σχολιάζοντας όλα όσα γράφονται τον τελευταίο καιρό γύρω από το πρόσωπό της σχετικά με τον τρόπο συμπεριφοράς της τόσο κατά την περίοδο που έχανε τα παιδιά της όσο και τώρα.

«Θα μου πει και μένα κάποιος τι έκανα; Κι αν κάποιοι πιστεύουν ότι έκανα κακό στα παιδιά μου θα μου πουν πώς και πότε; Ποτέ μα ποτέ. Αυτή είναι η αλήθεια. Τι να μου πουν;».

Σε σχέση με όσα λέγονται και την καθημερινή και πολλαπλή ενασχόληση των δημοσιογράφων, ιατρών, αστυνομικών, “μαρτύρων” και ιατροδικαστών είπε:

«Θα έλεγα… σταματήστε το θέμα. Σταματήστε. Έχετε άδικο. Θα το δείτε στην πορεία ότι έχετε άδικο. Μέχρι τότε θα έχετε πάρει τη ζωή μου στα χέρια σας. Αυτό θα έλεγα. Έχω ήδη το κακό των τριών θανάτων στο σπίτι μου. Μου έχετε κάνει και άλλο κακό. Θα μου κάνετε και άλλο, κι άλλο κακό και μετά… πού θα απολογηθείτε; Λέτε, λέτε, λέτε, και κανείς δεν με ζει. Κανένας δεν με έχει ζήσει».

Από τις δηλώσεις της δεν «ξέφυγαν» και τα όσα γράφονται ότι η ίδια είναι «ψυχρή» λέγοντας:

«Τι πάει να πει ψυχρή; Δηλαδή άμα έβγαινα και έκλαιγα θα έλεγαν … α κλαίει και το ‘χει κάνει και κλαίει για να την λυπηθούμε..! Μα όταν πάω να υπερασπισθώ την αλήθεια δεν θα την υπερασπισθώ με κλάμα, αλλά με τη δύναμη που έχω. Για να βγει ότι δεν είμαι η μάνα των παιδιών που προσπαθούν να εμφανίσουν. Και τα παιδιά μου δεν είχαν τέτοιους γονείς όπως κάποιοι θέλουν να παρουσιάζουν. Αυτό θα υπερασπισθώ».

«Δεν υπάρχει θάνατος από φυσικά αίτια» υποστηρίζει ο Γρηγόρης Λέων

Μπορεί η υπόθεση θανάτου των τριών κοριτσιών στην Πάτρα να έχει γίνει γνωστή εδώ και πολύ καιρό, ωστόσο οι αποκαλύψεις που βγαίνουν δεν παύουν να σοκάρουν την κοινωνία μέχρι σήμερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές έχουν βγάλει συμπέρασμα για το «θρίλερ» ωστόσο είναι εν αναμονή του πορίσματος των ιατροδικαστών.

Για την υπόθεση θρίλερ με τον θάνατο των τριών κοριτσιών στην Πάτρα μίλησε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας, Γρηγόρης Λέων στο «Κοινωνία Ώρα MEGA».

«Ο ασφυκτικός θάνατος έχει κάποια συγκεκριμένα στάδια. Ιατροδικαστικά, είναι βέβαιο ότι θα βγουν ασφαλέστατα συμπεράσματα. Μιλάμε για τη Τζωρτζίνα, το 9χρονο παιδί και σε αυτό το παιδί είχαμε εγκεφαλοπάθεια. Το πρώτο όργανο που πλήττεται εάν υπάρξει έλλειψη οξυγόνου είναι ο εγκέφαλος. Η τετραπληγία μπορεί να προκύψει ακόμα και να έχει στερηθεί ελάχιστα λεπτά οξυγόνο το παιδί. Αναμένω τα αποτελέσματα της τρίτης έκθεσης, μας βοήθησε πολύ η οικογένεια με την δημοσιοποίηση των στοιχείων και οι περιγραφές της μητέρας για τον θάνατο των παιδιών», ανέφερε.

«Είναι γεγονός ότι η υπόθεση έχει αναληφθεί από το Ανθρωποκτονιών. Άρα, και μόνο από αυτό, φαίνεται ότι δεν υπάρχει θάνατος από φυσικά αίτια. Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι υπάρχει πόλεμος αναρτήσεων στο διαδίκτυο, ειδικά από μία μάνα που έχει χάσει 3 παιδιά. Υπάρχει άμεση και έντονη κινητικότητα, για να πάρουν τις τελευταίες καταθέσεις.

Είθισται στις υποθέσεις που προέρχονται από εγκληματική ενέργεια, ο ύποπτος να καταθέτει τελευταίος. Τα στοιχεία που θα έρθουν στην επιφάνεια δείχνουν ότι υπάρχει μία εγκληματική ενέργεια και θα λυθεί ο γρίφος», επεσήμανε η δικηγόρος Ανθούλα Ανάσογλου.

https://www.youtube.com/watch?v=TNeaauFF6mw

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.