fbpx

, Σάββατο
27 Ιουλίου 2024

search icon search icon

Νέα στοιχεία για το θρίλερ στην Πάτρα – “Ο πατέρας δεν ήθελε να δημοσιοποιηθούν οι θάνατοι των παιδιών”

Ο πατέρας των τριών κοριτσιών στην Πάτρα φέρεται να μην ήθελε να δημοσιοποιηθούν οι θάνατοι των παιδιών του, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε σήμερα ο δημοσιογράφος και αρχισυντάκτης της εφημερίδας “Πελοπόννησος”, Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος.

Σε δηλώσεις του στον Alpha, ο δημοσιογράφος είπε πως “επειδή ως εφημερίδα καταγράψαμε τα γεγονότα από τον πρώτο θάνατο της Μαλένας, μετά της μικρής Ίριδας και τέλος της 9χρονης Τζωρτζίνας, αυτό που μας έκανε εντύπωση, κυρίως από την πλευρά του πατέρα και οφείλω να το καταθέσω, είναι ότι σε κάθε μία περίπτωση θανάτου δεν ήθελε. Απευθυνόμενος και σε εμάς, δεν ήθελε ούτε καν να δημοσιοποιηθεί ο θάνατος του πρώτου, του δεύτερου, του τρίτου παιδιού…”.

Ανέφερε, δε, στη συνέχεια ότι “στον τρίτο θάνατο, της Τζωρτζίνας απευθύνθηκε στους διαχειριστές του pelop.gr να κατεβάσουν την είδηση, το λέω ωμά”, είπε ο δημοσιογράφος.

“Ο πατέρας φιλοξενείται από άλλη γυναίκα”
Ο Alpha μετέδωσε σήμερα και μία νέα μαρτυρία για την υπόθεση της Πάτρας. Σύμφωνα με τη μαρτυρία, “ο πατέρας φιλοξενείται από άλλη γυναίκα”.

“Ο πατέρας των παιδιών χώρισε και μένει με μία κοπέλα στην Αθήνα. Η κοπέλα αυτή φιλοξενείται από δύο άλλα άτομα. Μένουν όλοι μαζί. Δηλαδή συνολικά μένουν τέσσερα άτομα στο ίδιο σπίτι. Η επαφή του πατέρα των παιδιών με αυτή την κοπέλα που τον φιλοξενεί ξεκίνησε από τον Δεκέμβριο του 2021. Ο πατέρας των παιδιών είναι πάρα πολύ στεναχωρημένος και πάρα πολύ προβληματισμένος”, αναφέρει ο μάρτυρας, σύμφωνα με την εκπομπή του Alpha.

#Tags: Πάτρα

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.