, Δευτέρα
17 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: “Αυτή είναι η αλήθεια για το πανάκι της Ίριδας που ζήτησε πίσω η μητέρα”

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα. Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» μίλησε άνθρωπος από το στενό συγγενικό περιβάλλον της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Διαψεύδω ότι είχαν χτυπήσει τη Τζωρτζίνα»

Μιλώντας σχετικά με τις μελανιές που είχαν βρεθεί στο σώμα της Τζωρτζίνας σημείωσε ότι «Εννοείται και το διαψεύδω ότι είχαν χτυπήσει τη Τζωρτζίνα. Η οικογένεια δεν έχει κατηγορήσει το κέντρο, έχει ρωτήσει επειδή είχαν προκληθεί κάποιες μελανιές στο σώμα του παιδιού όταν ήταν στο κέντρο, το πώς προκλήθηκαν. Για τα αποτσίγαρα που φέρεται να είχε καταπιεί η Τζωρτζίνα δε γνωρίζουμε κάτι. Το σπίτι δε γίνεται να έμεινε κλειστό μετά το θάνατο της Ίριδας, ψάχνοντας λίγο καλύτερα θα δουν ότι δεν ισχύει. Ζούσαν στο ίδιο σπίτι από λίγο μετά τη γέννηση της Τζωρτζίνας».

«Όταν ζήτησε το πανάκι με το αίμα είχαν τελειώσει οι εξετάσεις»

«Για το πανάκι με το αίμα, 2,5 μήνες μετά το ζήτησε γιατί είχαν τελειώσει οι εξετάσεις. Από όλα τα παιδιά έχουμε κρατήσει προσωπικά αντικείμενα και ζήτησε να το πάρει. Έχει κρατήσει πολλά και από την Ίριδα, δεν τα έχει δώσει όλα. Εμείς επιμέναμε όλοι γύρω της να δώσει τα πράγματα, γιατί δεν έπρεπε και για τη Τζωρτζίνα να μένουν τα πράγματα στο δωμάτιο», εξήγησε ο ίδιος σχετικά με το πανάκι με αίμα που έχει εντοπιστεί.

«Η Ρούλα έχει μπει στο στόχαστρο γιατί έχει πάρει μεγάλη διάσταση το θέμα από τους δημοσιογράφους»

«Η Ρούλα είναι ράκος, κυριολεκτικά. Πιστεύω ότι έχει μπει στο στόχαστρο γιατί έχει πάρει μεγάλη διάσταση το θέμα από τους δημοσιογράφους. Προσπαθούν να πιαστούν σε διάφορα θέματα για να την ενοχοποιήσουν. Η Ρούλα δε θέλει να απαντήσει σε αυτά που λένε ιατροδικαστές που δεν έχουν δει καν το παιδί. Αρνείται την εμπλοκή της και όλου του οικογενειακού περιβάλλοντος», τόνισε η ίδια πηγή στο «Χαμογέλα και πάλι!».

«Οι σχέσεις της Ρούλας με τους γονείς του Μάνου ήταν και παραμένουν άριστες»

«Οι σχέσεις της Ρούλας με τους γονείς του Μάνου ήταν και παραμένουν άριστες. Ξέρουν ποια είναι η Ρούλα και πώς έχει σταθεί στα εγγόνια και στο γιο τους. Τώρα είναι σε διάσταση σα ζευγάρι. Χώρισαν λίγες ημέρες μετά την κηδεία της Τζωρτζίνας, αποφάσισαν ότι δεν μπορούν να συνεχίσουν», τόνισε το άτομο από το στενό περιβάλλον της Ρούλας Πισπιρίγκου κλείνοντας.

Δείτε το βίντεο:

https://www.megatv.com/2022/03/20/patra-anthropos-apo-to-steno-syggeniko-perivallon-tis-roulas-pispirigkou-lynei-to-siopi-tou-kai-apanta-se-ola/

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.