, Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

search icon search icon

Νέο περιστατικό βιασμού στη Θεσσαλονίκη – 13χρονη κατήγγειλε το βιασμό της από τον συντρόφου της μητέρας της

pixabay

Συνελήφθη 53χρονος ημεδαπός στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά σε γενετήσιες πράξεις, βιασμό και απειλή κατ’ εξακολούθηση σε βάρος ανήλικης

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά σε γενετήσιες πράξεις, βιασμό και απειλή κατ’ εξακολούθηση σε βάρος ανήλικης ημεδαπής, συνέλαβαν 53χρονο ημεδαπό.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο δράστης από τον Νοέμβριο του 2020 έως και την 14-03-2022, οπότε και η ανήλικη εκμυστηρεύτηκε τα όσα της συνέβαιναν σε γυναίκες εκπαιδευτικούς του σχολικού της περιβάλλοντος, προέβαινε κατ’ εξακολούθηση σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της ανήλικης κόρης της συντρόφου του, απειλώντας την ότι θα χώριζε τη μητέρα της που πάσχει από σοβαρή ασθένεια.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Με αφορμή αυτό το περιστατικό και το θάρρος της ανήλικης να το αντιμετωπίσει, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης δηλώνει παρούσα.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.