, Κυριακή
19 Μαΐου 2024

search icon search icon

Ο καιρός σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Τοπικές βροχές ή τοπικοί όμβροι κυρίως σε ορεινά τμήματα. Άνεμοι με εντάσεις έως 5 μποφόρ στα πελάγη. Περιορισμένη ορατότητα και τοπικές ομίχλες τη νύχτα και νωρίς το πρωί.

Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024 σε ολόκληρη τη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες κατά τόπους και κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες. Τοπικές βροχές ή όμβροι θα εκδηλωθούν στην ανατολική Μακεδονία και στη Θράκη, καθώς και σε ορεινά τμήματα της υπόλοιπης ηπειρωτικής χώρας και της Κρήτης. Στην Ανατολική Μακεδονία και στη Θράκη είναι πιθανό να εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα σε πολλές περιοχές θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν τοπικές ομίχλες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -2 έως 16 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 2 έως 18, στην Ήπειρο από 2 έως 19, στη Θεσσαλία από 3 έως 20 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 5 έως 18-20 βαθμούς, στα Επτάνησα από 7 έως 18 και στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 7 έως 18-20 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν βορειοδυτικοί με εντάσεις 3-4 μποφόρ, στρεφόμενοι προοδευτικά στα βόρεια σε νοτιοανατολικούς με εντάσεις έως 4 μποφόρ και στα νότια σε δυτικούς με εντάσεις έως 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις έως 4 μποφόρ και τοπικά στα νότια τμήματα 5 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων τις θερμές ώρες της ημέρας κυρίως στα ορεινά. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων τις θερμές ώρες της ημέρας κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 17 βαθμούς.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.