ΚΑΡΦΙΤΣΑ
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    • ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΗΜΑΡΧE ΑΚΟΥΣ;
  • ΑΡΘΡΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • LIFESTYLE
    • AGENDA
    • TOP PLACES
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΥΓΕΙΑ
    • ΖΩΔΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΠΟΡ
  • Πρωτοσέλιδα
ΚΑΡΦΙΤΣΑ
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    • ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΗΜΑΡΧE ΑΚΟΥΣ;
  • ΑΡΘΡΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • LIFESTYLE
    • AGENDA
    • TOP PLACES
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΥΓΕΙΑ
    • ΖΩΔΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΠΟΡ
  • Πρωτοσέλιδα
No Result
View All Result
ΚΑΡΦΙΤΣΑ

Ομηρία στον Άγιο Παντελεήμονα: Βίντεο ντοκουμέντο από τον ξυλοδαρμό της 31χρονης(video)

ΚΑΡΦΙΤΣΑ NEWS Αναρτήθηκε από ΚΑΡΦΙΤΣΑ NEWS
03/01/2022
Κοινωνία
Χρόνος Ανάγνωσης: 1 λεπτό
0

Εικόνες σοκ από τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε την Πρωτοχρονιά η 31χρονη, που εγκλωβίστηκε από τον πρώην σύντροφο της μέσα στο σπίτι του στον Άγιο Παντελεήμονα, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr.

Στο βίντεο διάρκειας ενός λεπτού και 54 δευτερολέπτων που παρουσιάζει το newsit.gr αποτυπώνεται η βιαιότητα του 34χρονου Αιγυπτίου, ο οποίος εκτός εαυτού χτυπάει την 31χρονη πρώην σύντροφο του και την απειλεί ότι θα την σκοτώσει.

Το βίντεο που προκαλεί αποτροπιασμό, έχει τραβηχτεί από τον 34χρονο Αιγύπτιο, ο οποίος μάλιστα μετέδωσε την κακοποίηση της γυναίκας live μέσω facebook σε φίλους του.

Related Post

Δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια στην τέως δήμαρχο Κασσάνδρας για το θάνατο του 19χρονου στο Λούνα Παρκ

Μήνυμα ζωής από το Προεδρικό Μέγαρο: 145 εθελοντές αιμοδότες αυξάνουν το εθνικό απόθεμα

Εκπαιδευτική καινοτομία και κοινωνική προσφορά από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο στη Θεσσαλονίκη

Σταύρος Φλώρος: «Η ζωή με δοκίμασε, αλλά δεν μου πήρε τη δύναμη να συνεχίσω»

Στην αρχή του βίντεο, ο Αιγύπτιος μαζί με την 31χρονη πρώην σύντροφο του, εμφανίζονται καθισμένοι σε καναπέ στο σπίτι 34χρονου. Η γυναίκα με τον τρόμο ζωγραφισμένο στο πρόσωπο της κάθεται αμίλητη, ενώ βλέπει τον πρώην σύντροφο της να βάζει την κάμερα του κινητού της απέναντι της και να κάνει live μετάδοση στο facebook. Αφού αρχίζει να μιλάει στην 31χρονη για τον ανδρισμό του, στη συνέχεια βγάζει τη ζώνη από το παντελόνι του. Η γυναίκα ανήμπορη να αντιδράσει τον παρακολουθεί φοβισμένη. Από τα χείλη της δεν βγαίνει ούτε μια λέξη, ενώ το μόνο που κάνει είναι να σηκώνει τα χέρια της για να αμυνθεί.

Ο Αιγύπτιος κάποια στιγμή σηκώνεται από τον καναπέ και με το σώμα του σκεπάζει το κορμί της πρώην συντρόφου του. Αρχίζει με το ένα χέρι να την χτυπάει με μπουνιές και χαστούκια στο πρόσωπο, ενώ με το άλλο την κρατά από το λαιμό.

Αφού σταματά τα αλλεπάλληλα χτυπήματα, στη συνέχεια αρπάζει την 31χρονη από τα μαλλιά και φέρνει το κεφάλι της κοντά στην κάμερα, που μεταδίδει live στους φίλους του. Εκεί, θα συνεχίσει να τη χτυπά με μανία στο πρόσωπο. Η κοπέλα που κλαίει, αιμορραγεί στο πρόσωπο, ενώ τον παρακαλά να σταματήσει το βάναυσο έργο.

Ο Αιγύπτιος τελικά αφού αποδεικνύει τον «ανδρισμό» του στους φίλους του, σταματά τη live μετάδοση. Λίγη ώρα αργότερα, ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας χτύπησαν την πόρτα τους διαμερίσματος του στον Άγιο Παντελεήμονα.

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΕΣ

Το χρονικό του τρόμου

Όλα άρχισαν νωρίς το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου (1/1/2022), όταν ο Αιγύπτιος άρπαξε την 31χρονη από σπίτι στο Γαλάτσι, όπου γιόρταζε την Πρωτοχρονιά μαζί με την αδερφή της. Την οδήγησε στο σπίτι του στον Άγιο Παντελεήμονα και την κράτησε για αρκετές ώρες όμηρο. Στο σημείο μετέβη διαπραγματευτής της αστυνομίας και δυνάμεις της Πυροσβεστικής. Μάλιστα, όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο σπίτι, ο δράστης τους απειλούσε ότι θα τους ανατινάξει στον αέρα, καθώς άνοιξε τη στρόφιγγά από μια μπουκάλα υγραερίου, ενώ στα χέρια του κρατούσε έναν αναπτήρα.

Τελικά η γυναίκα απελευθερώθηκε ύστερα από επιτυχημένη επιχείρηση των ειδικών δυνάμενων της ΕΛ. ΑΣ και των ΕΚΑΜ. Ο 34χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος του απήγγειλε κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας, αρπαγή, απείθεια, βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, εκρηκτικές ύλες και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Share212Tweet133Send

Σχετικά Άρθρα

Πως οι ολέθριες παραλείψεις της δημάρχου Κασσάνδρας οδήγησαν στο μοιραίο δυστύχημα του Λούνα Παρκ του θανάτου
Βόρεια Ελλάδα

Δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια στην τέως δήμαρχο Κασσάνδρας για το θάνατο του 19χρονου στο Λούνα Παρκ

Μετά την καταδίκη πριν από λίγες ημέρες σε ισόβια και επιπλέον σε 8 χρόνια κάθειρξης του ιδιοκτήτη του λούνα παρκ...

Αναρτήθηκε από KARFITSANEWS
17/06/2026
Μήνυμα ζωής από το Προεδρικό Μέγαρο: 145 εθελοντές αιμοδότες αυξάνουν το εθνικό απόθεμα
Κοινωνία

Μήνυμα ζωής από το Προεδρικό Μέγαρο: 145 εθελοντές αιμοδότες αυξάνουν το εθνικό απόθεμα

Ένα ισχυρό μήνυμα αλληλεγγύης και προσφοράς έστειλε φέτος η Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη, με το Προεδρικό Μέγαρο να μετατρέπεται για...

Αναρτήθηκε από Δήμητρα Κατραμάδου
15/06/2026
Next Post

Γιαννάκος: Οι τελευταίες οδηγίες του ΕΟΔΥ ευνοούν τη νοσοκομειακή διασπορά του κορονοϊού







Η εταιρεία με την επωνυμία “POLITICAL MEDIA GROUP A.E.” και κατ’ επέκταση η ιστοσελίδα που κατέχει αυτή “www.karfitsa.gr” συμμορφώνονται με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L 63).
LOGO_MHT-1

Μοναδικός αριθμός Μ.Η.Τ. 262048

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΠΡΩΤΟΣ

  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία & Διαφήμιση
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Απορρήτου

© 2026 Karfitsa

Facebook-f Twitter Youtube Instagram

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    • ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΗΜΑΡΧE ΑΚΟΥΣ;
  • ΑΡΘΡΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • LIFESTYLE
    • AGENDA
    • TOP PLACES
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΥΓΕΙΑ
    • ΖΩΔΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΠΟΡ
  • Πρωτοσέλιδα

© 2025 Karfitsa