Παλαιοχριστιανός: Δουλεύει σε οικοδομή μετά τον δήμο Ερέτριας
Σε οικοδομή δουλεύει πλέον ο παλαιοχριστιανός Μανώλης, που είχε εντοπιστεί να διαμένει σε σπηλιά στην Κορινθία με τη σύζυγο και τα παιδιά τους.
Όπως ανέφερε ο παλαιοχριστιανός Μανώλης στην εκπομπή «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1: «Η σύζυγος έχει ένα σπίτι εντός Αθήνας. Πρέπει να είναι κοντά στο νοσοκομείο».
Μάλιστα, ο ίδιος πρόσθεσε: «Δεν έχουμε δει το νεογέννητο μωρό μας, γιατί υπήρξαν παρατράγουδα. Έβαλαν το παιδί σε καθεστώς φύλαξης. Μπορούσε να θηλάσει μόνο με ραντεβού και rapid test. Δεν έχω επιθυμιές για ακριβά πράγματα, δουλεύω στα οικοδομικά, κάνω μερεμέτια, μέχρι να βγει στα δικαστήρια τι θα γίνει με το δήμο. Έχω μεγαλώσει τόσα παιδιά και σκοπεύω να μεγαλώσω κι άλλα».
Στο μεταξύ μιλώντας στην ίδια εκπομπή η σύζυγος του Μανώλη, ζήτησε την ησυχία της, είπε ότι ακόμη και τώρα δεν ξεχωρίζει το κλάμα των παιδιών της και εξέφρασε τα παράπονά της.