, Παρασκευή
24 Μαΐου 2024

search icon search icon

Παππούς καταδικάστηκε για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας μετά από καταγγελία που έκανε σερβιτόρα καφετέριας

Η καταγγελία που έκανε σερβιτόρα σε καφετέρια στην Καβάλα, για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, έστειλε τον 74χρονο ενώπιον της δικαιοσύνης.

Η σερβιτόρα αποφάσισε να κάνει καταγγελία σε αστυνομικούς στην Καβάλα και η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης. Ο συνταξιούχος που βρέθηκε κατηγορούμενος αρνήθηκε τα πάντα, αλλά τελικά καταδικάστηκε για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας της κοπέλας. Η νεαρή που εργαζόταν σε καφετέρια του νομού, ισχυρίστηκε πως δεν μπορούσε να κάνει τη δουλειά της, από τα όσα έκανε ο παππούς. Περιέγραψε τα γεγονότα, από τη δική της οπτική γωνία και τελικά δικαιώθηκε, σχεδόν δύο χρόνια από τη μέρα που αποφάσισε να κάνει καταγγελία.

Στο Μονομελές Καβάλας δικάστηκε τη Δευτέρα 22 Απριλίου υπόθεση με κατηγορούμενο έναν 74χρονο συνταξιούχο. Η σε βάρος του κατηγορία ήταν προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Μηνύθηκε από 20χρονη σερβιτόρα που υποστήριξε ότι το καλοκαίρι του 2022 σε καφετέρια του νομού υπήρχαν συνεχή, σεξουαλικού χαρακτήρα υπονοούμενα σε βάρος της.

Τότε εργάζονταν ως σερβιτόρα στην καφετέρια και ο 74χρονος ήταν τακτικός θαμώνας. Τα υπονοούμενα όπως κατήγγειλε η σερβιτόρα, υπήρχαν τόσο κατά τη διάρκεια των παραγγελιών που έδινε, όσο και κατά τη διάρκεια της γενικότερης παρουσίας του, στο κατάστημα.

Σύμφωνα με το proininews.gr, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τα πάντα κατηγορηματικά. Το δικαστήριο πίστεψε την κοπέλα τιμωρώντας τον συνταξιούχο με ποινή φυλάκισης 14 μηνών με αναστολή. Η ακροαματική διαδικασία είχε διάρκεια 2,5 ώρες.

Η αυλαία της υπόθεσης έγινε θέμα συζήτησης στην Καβάλα, όπως τότε που η σερβιτόρα αποφάσισε να μιλήσει για πρώτη φορά και να καταγγείλει στους αστυνομικούς, τα όσα βίωνε στη δουλειά της.

Πηγή: Newsit

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.