Παρουσία ΠτΔ – Μητσοτάκη η κηδεία του σμηναγού Ε. Τσιτλακίδη (ΦΩΤΟ)
Παρουσία της προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία του 31χρονου σμηναγού Ευστάθιου Τσιτλακίδη στον Ιερό Ναό Αγίων Ταξιαρχών Γρανίτου Δράμας.
Αποστολή: ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ
Η σορός του άτυχου σμηναγού, ο οποίος έχασε τη ζωή του στην πτώση του μοιραίου F4, μεταφέρθηκε νωρίτερα στην εκκλησία, όπου μετέβησαν υποβασταζόμενοι οι γονείς του 31χρονου, όπως επίσης και η αρραβωνιαστικιά του.
Παρόντες στην κηδεία, εκτός από την πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον πρωθυπουργό, είναι, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, αντιπτέραρχος Θεμιστοκλής Μπουρολιάς, και ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.
Έξω από τον ιερό, μπροστά στον οποίο έχει συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου, έχουν στηθεί δεκάδες στεφάνια ανάμεσα στα οποία βρίσκεται και αυτό της οικογένειας του Γεωργίου Μπαλταδόρου, του πιλότου που έχασε τη ζωή του το 2018 εν ώρα καθήκοντος.





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Κηδεία Ε. Τσιτλακίδη: Υποβασταζόμενοι οι γονείς – Τα λόγια της μάνας (ΦΩΤΟ)
Με κουφέτα και λευκά τριαντάφυλλα σήμερα η κηδεία του Ευστάθιου Τσιτλακίδη (ΦΩΤΟ)