, Δευτέρα
30 Ιανουαρίου 2023

Πέλλα: 26χρονη κατηγορεί τον πρώην της ότι προσπάθησε να τη βιάσει όταν τη βρήκε στο σπίτι του φίλου του

Η καταγγελία έγινε πριν από δύο χρόνια από 26χρονη γυναίκα σε χωριό του δήμου Πέλλας, η οποία αναφέρει πως ο 29χρονος, με τον οποίο διατηρούσαν δεσμό για σχεδόν δέκα χρόνια, προσπάθησε να τη βιάσει και της αφαίρεσε με χρήση σωματικής βίας προσωπικό της αντικείμενο.

Βάσει της καταγγελίας, όλα έγιναν τον Αύγουστο του 2020, όταν ο τότε σύντροφός της «εισέβαλε» στο ισόγειο διαμέρισμα του κολλητού του φίλου και βρήκε εκεί την σύντροφό του, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει άγριος καβγάς, καθώς πίστευε ότι διατηρούσαν ερωτική σχέση και φέρεται να τους έπιασε επ’ αυτοφώρω.

Σύμφωνα με την καταγγελία του θύματος, η κατάσταση δεν περιορίστηκε μόνο στην λεκτική αντιπαράθεση και τις φωνές, αλλά ο κατηγορούμενος κινήθηκε απειλητικά εναντίον της και επιχείρησε να την βιάσει, ενώ ο φίλος του, δεν παρενέβη.

Από την πλευρά του, ο 29χρονος, αρνείται κατηγορηματικά όσα ισχυρίζεται η πρώην σύντροφός του και αναμένεται με ενδιαφέρον τι θα πει ενώπιον του ανακριτή. Ταυτόχρονα, έχει κινηθεί νομικά εναντίον της υποβάλλοντας μήνυση για ψευδή καταγγελία και συκοφαντική δυσφήμιση.

Η καταγγελία στην αστυνομία από την 26χρονη, έγινε δύο εβδομάδες μετά από το καταγγελλόμενο συμβάν, ενώ ο κατηγορούμενος δεν συνελήφθη καθώς είχε παρέλθει το χρονικό διάστημα του αυτοφώρου. Για το περιστατικό διατάχθηκε προανάκριση, στο πλαίσιο της οποίας είχε κληθεί για να δώσει εξηγήσεις.