05:31, Κυριακή
02 Οκτωβρίου 2022

Πισπιρίγκου: Δηλώνει αθώα και ετοιμάζει νέα αίτηση αποφυλάκισης

Την ώρα που όλα δείχνουν ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου θα βρεθεί αντιμέτωπη με τις συνθέσεις δύο δικαστηρίων, εκείνη φαίνεται να μην πτοείται και να επιθυμεί να καταθέσει ακόμα μία αίτηση αποφυλάκισης.

Η 33χρονη που έχει προφυλακιστεί για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας και της ασκήθηκε πριν από λίγες ημέρες ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συρροή για τους θανάτους της 3,5 ετών Μαλένας και της 6 μηνών Ίριδας, συνεχίζει να ισχυρίζεται ότι είναι αθώα, καθώς όπως υποστηρίζει και τα τρία παιδιά της έφυγαν από τη ζωή εξαιτίας παθολογικών αιτιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο η ίδια όσο και οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει την υπεράσπισή της θεωρούν τα στοιχεία που οδήγησαν στην προφυλάκισή της αδύναμα και για τον λόγο αυτό θα προχωρήσουν, όπως όλα δείχνουν, στο αίτημα της αποφυλάκισης της 33χρονης. Άλλωστε η Ρούλα Πισπιρίγκου από τις πρώτες ημέρες του εγκλεισμού της στις φυλακές του Κορυδαλλού έχει ζητήσει από τον δικηγόρο της να τρέξει όλες τις διαδικασίες για να προχωρήσει το συγκεκριμένο αίτημά της.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου αναμένεται να καταθέσει το αίτημα αποφυλάκισής της, εφόσον ο ανακριτής λάβει όλες τις καταθέσεις για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας αλλά και απολογηθεί και η ίδια. Κάτι τέτοιο θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα στα μέσα Σεπτεμβρίου, καθώς λόγω Αυγούστου πολλοί από τους μάρτυρες δεν θα μπορέσουν να προσέλθουν στις ημερομηνίες που θα τους υποδειχθούν από τον ανακριτή.

Όσον αφορά τώρα τις ακροαματικές διαδικασίες, αυτές σύμφωνα με την πορεία των δικαστικών ερευνών θα είναι δύο. Η μία δίκη θα αφορά τον θάνατο της Τζωρτζίνας και η άλλη τον θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ POLITICAL