, Κυριακή
26 Μαΐου 2024

search icon search icon

Ποιες περιοχές θα πλήξουν οι έντονες βροχοπτώσεις σύμφωνα με τον Σ. Αρναούτογλου – Δείτε χάρτες

Ο Σάκης Αρναούτογλου, όπως έχει ανακοινωθεί, θα είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές 2024. Ως εκ τούτου δεν έχει το δικαίωμα να εμφανζεται στο καθιερωμένο μετεωρολογικό ραντεβού στην ΕΡΤ3, ωστόσο συνεχίζει να ενημερώνει για τον καιρό μέσω Facebook. 

Ενόψει της μίνι κακοκαιρίας που θα έρθει στην Ελλάδα την Παρασκευή, ο μετεωρολόγος προειδοποιεί, δημοσιεύοντας τρεις χάρτες, για τις περιοχές που θα έχουν έντονα φαινόμενα.

«Καλημέρα φίλες και φίλοι! Οι βροχές της Παρασκευής ανα 6ωρο με μια ματιά! Διαβάστε προσεκτικά την επεξήγηση στο πάνω μέρος του χάρτη σας παρακαλώ! 

Όσον αφορά στην απουσία μου στο δελτίο καιρού της ΕΡΤ3: – Δεν επιτρέπεται να εμφανίζομαι πλέον στην τηλεόραση μιας και όπως έχετε μάθει αρκετοί πλέον από εσάς, κατεβαίνω ως υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, απόφαση για την οποία θα επανέλθω σε άλλη ανάρτηση γιατί δεν θέλω να σας κουράζω. Ένα όμως θέλω να σας πω με σιγουριά και θέλω παρακαλώ να με πιστέψετε, εσείς φίλες και φίλοι, που με ρωτάτε αν θα συνεχίσω να ασχολούμαι με τον καιρό και μετά, στην περίπτωση δηλαδή, που εκλεγώ: Εγώ με τον καιρό ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΨΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ εκλεγώ δεν εκλεγώ, γιατί ο καιρός είναι η ζωή μου αλλά και για να μη χάνετε εσείς τον…καιρό σας. ΥΠΟΣΧΕΣΗ! Θα υπάρξουν και νεότερες φυσικά αναρτήσεις προκειμένου να ενημερώνεστε με τρέχουσες πληροφορίες για την καιρική εξέλιξη! Καλή εβδομάδα! Με μεγάλη εκτίμηση, Σάκης Αρναούτογλου».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.