, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Προβλήματα υδροδότησης σήμερα σε περιοχές της Θεσσαλονίκης

Από την Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι την Δευτέρα 20/6/2022,από τις 10:00 έως τις 14:00, θα πραγματοποιηθούν εργασίες σύνδεσης νέου αγωγού Φ110 στην συμβολή των οδών Ιθάκης με Δημοκρατίας, όπως και στην Δημοκρατίας με Αγίου Κωνσταντίνου.

Λόγω των παραπάνω εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Τρίτση–Ιθάκης–Λεύκης–Πεύκων–Πρωτομαγίας–Ηλέκτρας Αποστόλου–Παπάγου–25ης Μαρτίου καθώς και στις παρακείμενες οδούς,στην Δ.Ε. Ευόσμου του Δήμου Κορδελιού–Ευόσμου.

Επίσης, την ίδια ημέρα, Δευτέρα 20/6/2022, από τις 8:00 έως τις 14:00, θα πραγματοποιηθούν εργασίες τοποθέτησης παροχομέτρου στη δεξαμενή της Ευαγγελίστριας του Δήμου Θεσσαλονίκης για τις ανάγκες εγκατάστασης του συστήματος SCADA Ύδρευσης. Λόγω των παραπάνω εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στην περιοχή της Τριανδρίας και των 40 Εκκλησιών, όπως και στην περιοχή της Άνω Τούμπας που περικλείεται από τις οδούς Λαμπράκη–Σταγειρίτη–Αγγελοπούλου–Αγίας Μαρίνης και στις παρακείμενες σε αυτές οδούς,του Δήμου Θεσσαλονίκης.

“Οι εργασίες που θα εκτελεσθούν κρίνονται απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία του δικτύου ύδρευσης και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης και τη μικρότερη ενόχληση των καταναλωτών. Ευχαριστούμε για την κατανόηση“, σημειώνει η ΕΥΑΘ σε σχετική ανακοίνωση.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.