, Τρίτη
06 Δεκεμβρίου 2022

Ρόδος: Βιάστηκε και από δεύτερο άνδρα η 49χρονη με νοητική υστέρηση που κακοποιήθηκε από τον πατέρα της

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την 49χρονη με νοητική υστέρηση στη Ρόδο που βιάστηκε από τον 73χρονο πατέρα της, καθώς είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά και από άλλον άνδρα στο παρελθόν.

Η ανήμπορη λόγω νοητικής υστέρησης γυναίκα έχει πέσει θύμα των αρρωστημένων σεξουαλικών ορέξεων και ενός 76χρονου.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου σχηματίζουν δικογραφία εις βάρος του 73χρονου πατέρα μιας 49χρονης ανήμπορης λόγω νοητικής υστέρησης και αναπηρίας σε ποσοστό 67% γυναίκας για βιασμό, για κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη και για γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών σύμφωνα με την ιστοσελίδα dimokratiki.gr.

Ολα ξεκίνησαν όταν τις 28 Φεβρουαρίου 2022 ο αδελφός της 49χρονης κοπέλας κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου πως την 26η Φεβρουαρίου 2022 ένας χειριστής γερανού, είδε την αδελφή του, με την οποία είναι σύνοικοι και πάσχει από βαριά νοητική υστέρηση, να συνευρίσκεται ερωτικά με έναν ηλικιωμένο άνδρα που προηγουμένως του είχε συστηθεί σαν πατέρας της.

Ο αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού ανέφερε ειδικότερα εξεταζόμενος ότι την 26η Φεβρουαρίου 2022 το πρωί ανέβηκε σε ένα φορτηγό και είδε στην διπλανή μονοκατοικία και συγκεκριμένα στο ημιυπόγειο αυτής, από την ανοικτή εξώπορτα, έναν ηλικιωμένο άνδρα να έχει κατεβασμένο το παντελόνι και το εσώρουχό του και να είναι επάνω από μια κοπέλα που ήταν γυμνή σε καναπέ.

Οταν ο άνδρας κοίταξε προς τα έξω ανέβασε, όπως είπε, το παντελόνι του και έδιωξε την κοπέλα σε άλλο δωμάτιο και έκλεισε την πόρτα. Βγήκε ο ηλικιωμένος από το σπίτι 20 λεπτά μετά και τότε αναγνώρισε ότι επρόκειτο για τον 73χρονο πατέρα της!!. Σε αναγνώρισή του προέβη εξάλλου και ενώπιον των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου.

Ο αδελφός της μάλιστα ενημέρωσε την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου ότι έχει την επιμέλεια της αδελφής του με νοητική αναπηρία σε ποσοστό 67%.

Την φροντίδα της είχε αναλάβει αρχικώς η μητέρα τους που απεβίωσε το έτος 2009, ενώ οι γονείς του έχουν χωρίσει από το έτος 1982 και στην πορεία ο πατέρας του έχει παντρευτεί.

Ο αδελφός της μάλιστα απεκάλυψε ότι η αδελφή του είχε βιαστεί και από άλλον άνδρα προ 7ετίας στο Μόντε Σμίθ.

Η 49χρονη κοπέλα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες εξεταζόμενη επιβεβαίωσε τον βιασμό από τον πατέρα της λέγοντας μάλιστα ότι θέλει να καταδικαστεί σε ισόβια!

Περιέγραψε τα πάθη που υπέστη από τον πατέρα της τονίζοντας ότι ένιωθε φόβο!

Εχουν ήδη παραγγελθεί πραγματογνωμοσύνες αρμοδίως, ενώ χθες ο δικηγόρος κ. Βασίλης Μπέης, που διορίστηκε από τον αδελφό του θύματος, κίνησε τις πρώτες διαδικασίες για την υποβολή δηλώσεως υποστήριξης της κατηγορίας εις βάρος του πατέρα.

Αυτό που δεν μπορεί να χωνέψει πραγματικά ο ανθρώπινος νους είναι ότι το θύμα έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά και στο παρελθόν.

Τον Φεβρουάριο του 2020 το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Κω επέβαλε ποινή κάθειρξης 7 ετών με ανασταλτικό ως προς την έφεση αποτέλεσμα σε έναν 76χρονο, έγγαμο, συνταξιούχο Ροδίτη, που κρίθηκε ένοχος κατάχρησης σε ασέλγεια και συγκεκριμένα για πρόθεση κατάχρησης της παραφροσύνης άλλου με τον οποίο ενήργησε συνουσία.

Ο κατηγορούμενος είχε αφεθεί την 4η Οκτωβρίου 2012 ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 2.000 ευρώ, της απαγόρευσης εξόδου του από τη χώρα και της απαγόρευσης συναναστροφής του με την 49χρονη πλέον γυναίκα με νοητική στέρηση.