, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Σίγουρη η μητέρα της Ρ. Πισπιρίγκου: Δεν υπάρχει περίπτωση να σκότωσε τα παιδιά της!

Συνεχίζεται από τους αστυνομικού του Τμήματος Ανθρωποκτονιών η λήψη καταθέσεων από συγγενικά πρόσωπα της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη την ώρα που το πόρισμα «φωτιά» των ιατροδικαστών, κ.κ. Καρακούκη και Καλογρία που παραδόθηκε σήμερα στις Αρχές και αποδίδει τον θάνατο Μαλένας και Ίριδας σε ασφυκτικό θάνατο είδε το φως της δημοσιότητας.

Η μητέρα της 33χρονης κατηγορούμενης για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, Ελένη Λεγάτου, κατέθετε σήμερα περισσότερες απο 4 ώρες  στο Αστυνομικό Τμήμα Δυτικής Αχαΐας απαντώντας στις ερωτήσεις των έμπειρων αξιωματικών του Ανθρωποκτονιών Αττικης, που έχουν κληθεί να λύσουν το κουβάρι της υπόθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο ΣΚΑΪ, η κ. Λεγάτου δεν άλλαξε κάτι από την αρχική της κατάθεση, ενώ υποστήριξε, ότι είναι σίγουρη, πως η κόρη της είναι αθώα. Χαρακτηριστικά ανέφερε στην κατάθεση της «δεν υπάρχει περίπτωση η κόρη μου να σκότωσε τα παιδιά της».

Στους αστυνομικούς του Ανθρωποκτονιών κατέθεσε και ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη το Σάββατο. Όπως υποστήριξε, δεν είχε πέσει στην αντίληψη του τίποτα από όσα κατηγορείται η Ρούλα Πισπιρίγκου, ενώ όπως είπε στους αστυνομικούς «έχουμε πέσει από τα σύννεφα». Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα ή το αργότερο αύριο θα ακολουθήσουν οι καταθέσεις του πατέρα και του πατριού της Ρούλας Πισπιρίγκου, ενώ με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η κατάθεση της Δημητρας Πισπιρίγκου, αδελφής της 33χρονης προφυλακισμένης, καθώς ήταν εκείνη που βρήκε νεκρή την 6 μηνων Ίριδα στη κούνια της το πρωί της 21ης Μαρτίου ’21.

Πληροφορίες αναφέρουν, ότι κατάθεση μετά το πόρισμα των ιατροδικαστών θα δώσει και η Ρούλα Πισπιρίγκου, με πιο πιθανό να μεταβαίνει στις φυλακές Κορυδαλλού κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.