, Πέμπτη
20 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Σκιάθος: Κατέστρεψε με καυστικό υγρό 10 αυτοκίνητα για να εκδικηθεί παιδικό του φίλο

Φθορές σε 10 αυτοκίνητα επιχείρησης ενοικιαζόμενων οχημάτων στη Σκιάθο προκάλεσε 55χρονος.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το gegonotanews, οι προσωπικές και οικονομικές διαφορές που είχε με τον ιδιοκτήτη της εν λόγω επιχείρησης ενοικιαζόμενων οχημάτων, «όπλισε» το χέρι του 55χρονου, που προκάλεσε φθορές σε 10 αυτοκίνητα, ρίχνοντάς τους καυστικό υγρό και κάνοντας χρήση ενός αιχμηρού αντικειμένου.

Ο 55χρονος που ομολόγησε την πράξη του κατηγορήθηκε ότι μεταξύ 8 – 26 Σεπτεμβρίου του 2020, λόγω προσωπικών και οικονομικών διαφορών που είχε με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης ενοικιαζομένων οχημάτων και παιδικό του φίλο, προκάλεσε φθορές σε 10 αυτοκίνητα, ρίχνοντας καυστικό υγρό στο αμάξωμα και χρησιμοποιώντας αιχμηρό αντικείμενο, με το οποίο προκάλεσε επιπλέον φθορές.

Δικάστηκε για φθορά ξένης ιδιοκτησίας-Θα πληρώσει για τις ζημιές

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τον δράστη αξιοποιώντας πληροφορίες και βιντεοληπτικό υλικό. Χθες ο 55χρονος δικάστηκε για φθορά ξένης ιδιοκτησίας σε 4 χρόνια φυλάκισης με την έφεση να εχει αναστέλλουσα δύναμη.

Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι μετάνιωσε για την πράξη του και ότι θέλησε να εκδικηθεί όντας θολωμένος, θα πληρώσει το ποσό των 38.000 ευρώ για τις ζημιές.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.