, Σάββατο
27 Απριλίου 2024

search icon search icon

ΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη: 15χρονος βίασε έναν 12χρονο και ένας 11χρονος παρακολουθούσε

ΣΟΚ προκαλεί πως ένας 15χρονος βίασε έναν 12χρονο και μάλιστα ένας 11χρονος παρακολουθούσε την αποτρόπαια πράξη, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, οι δύο ανήλικοι οδήγησαν τον 12χρονο στο σπίτι του ενός, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια εξανάγκαζαν το θύμα να παρακολουθεί βίντεο με πορνογραφικό περιεχόμενο.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

Στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας για υπόθεση βιασμού σε βάρος ανήλικου ημεδαπού, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος δύο επίσης ανήλικων εμπλεκόμενων ατόμων και συνέλαβαν το ένα εξ’ αυτών με την αυτόφωρη διαδικασία.

Σύμφωνα με την καταγγελία, απογευματινές ώρες της (30-03-2023), δύο ανήλικοι οδήγησαν τον παθόντα στην οικία ενός εξ΄αυτών, όπου ο ένας προέβη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος του, παρουσία του δεύτερου, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια εξανάγκαζαν το θύμα να παρακολουθεί βίντεο με πορνογραφικό περιεχόμενο.

Παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση του ανήλικου παθόντα, ενώ ενημερώθηκε σχετικά Εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.