fbpx

, Παρασκευή
24 Ιανουαρίου 2025

search icon search icon

Σοβαρή καταγγελία στην Πάργα – Επιχειρηματίας ξυλοκόπησε υπάλληλο με τσουγκράνα

Ένα περιστατικό άγριου ξυλοδαρμού νεαρού εργαζόμενου, σερβιτόρου σε εστιατόριο – beach bar στην Πάργα γιατί «τόλμησε» να ζητήσει τα δεδουλευμένα του καταγγέλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στον Επισιτισμό – Τουρισμό (ΠΟΕΕΤ).

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζόμενων στον Επισιτισμό – Τουρισμό, ένας σερβιτόρος ξυλοκοπήθηκε άγρια επειδή ζήτησε τα δεδουλευμένα του.

Κατά το πρωτοβάθμιο Σωματείο εργαζομένων Επισιτισμού – Τουρισμού Πάργας ο νεαρός σερβιτόρος, έχει αναγγελία πρόσληψης στο ΕΡΓΑΝΗ στα μέσα Ιουνίου και ο εργοδότης του τον πλήρωνε παρανόμως με ένα ποσό μέσω τραπέζης (το οποίο δεν συμπίπτει με την κλαδική συλλογική σύμβαση εργασίας που είναι υποχρεωτική) και τα υπόλοιπα «μαύρα».

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση «οι προσβολές καθημερινώς και η μείωση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας του 20χρονου συναδέλφου μας, μέχρι που ξυλοκοπήθηκε με κοντάρι από τσουγκράνα. Ο συνάδελφος μας κατέληξε στο νοσοκομείο. Η Ομοσπονδία μας επικοινώνησε με την μητέρα του συναδέλφου και έχουμε ξεκινήσει όλες τις προβλεπόμενες νομικές διαδικασίες».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.