Τραγωδία στην Κοζάνη – Φορτηγό έπεσε σε κουβούκλιο και πήρε φωτιά, δύο άτομα απανθρακώθηκαν (ΦΩΤΟ+Video)
Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στις 4 το απόγευμα με φορτηγό και ΙΧ στα διόδια Πολυμύλου της Εγνατίας Οδού, όπου υπάρχει έντονη ομίχλη.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του kozanimedia.gr, το φορτηγό, στο ρεύμα προς Κοζάνη, έπεσε με ταχύτητα σε στηθαίο και στη συνέχεια στο “Box” των διοδίων, ενώ αμέσως ο χώρος πήρε φωτιά.


Στην περιοχή επικρατεί πυκνή ομίχλη η οποία είχε ως αποτέλεσμα η νταλίκα να εκτραπεί της πορείας της και να προσκρούσει στο διάζωμα των διοδίων στον Πολύμυλο. Δύο ΙΧ συγκρούστηκαν στη συνέχεια με το φορτηγό.
Το βαρύ όχημα κινούνταν με κατεύθυνση από Βέροια προς Κοζάνη. Στην περιοχή έσπευσαν οχήματα της ΕΛΑΣ, της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ, ενώ η κυκλοφορία έχει διακοπεί.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, το φορτηγό έπεσε πάνω στο σταθμό των διοδίων με αποτέλεσμα να τραυματίσει την υπάλληλο. Από πίσω, έπεσαν δύο οχήματα και πήραν φωτιά. Οι απανθρακωμένοι είναι από τα ΙΧ κατά τις ίδιες πληροφορίες.

